April 9, 2017

NIVEA REPAIR & TARGETED CARE | ŠAMPON A KONDICIONER

AHOJKY KRÁSKY 😊

V dnešním článku se podíváme na pečující řadu od Nivei,konkrétně na řadu Repair & Targeted Care. Já jsem si z této řady vzala šampon a kondicioner. Asi bych tuto řadu ani nezkusila, kdybych neměla v balíčku od www.parfemy-elnino.cz vzorečky právě šamponu a kondicioneru. Zkusila jsem je tedy a hned po prvním použití jsem byla nadšená ☺.

CO SLIBUJÍ?
,,Zapomeňte na suché a polámané vlasy. Technologie KERA DETECT zaměří poškozená místa a zacelí je."

CO SPLNILY?
První, co mě zaujalo, byla vůně. Voní naprosto božsky, je to krásná čistá vůně. Většinou si vybírám věci právě podle vůně, takže už ta pro mě hraje důležitou roli. Vlasy jsou teď mnohem lesklejší a jemnější na dotek. Více po nich i drží rovné a uhlazené. Co mě ale potěšilo nejvíce je to, že přestaly elektrizovat. Dříve mi stačilo jen projet rukovou ve vlasech a hned se mi začaly ježit, no prostě hrůza. Teď už to ale vůbec nedělají, takže jsem nadšená. Vlasy vůbec nejsou vysušené, kondicioner je krásně vyživil. Bála jsem se, že se mi vlasy budou rychleji mastit, což se mi obvykle u uhlazujících produktů stávalo, ale po těchto se vůbec nemastí rychleji. 



CENA: kolem 60 Kč

ZÁVĚR: Na to, že je seženete za pár korun, tak je to naprosto dokonalé kombo a jsem s nimi neskutečně spokojená. Pokud máte suché vlasy se sklonem k třepení, tak vám je můžu jedině doporučit ☺


2 comments :

  1. Já je teda v žádném případě doporučit nemohu, hned po pár hodinách jsem měla vlasy zplihlé a mastné. Za mě nikdy víc. :)

    ReplyDelete
  2. Já je měla doma jen ve vzorečku a sedly mi, takže si asi půjdu pro celé balení :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...