January 14, 2017

MINI HAUL Z DROGERIE.

AHOJKY KRÁSKY 😍

Jelikož jsem od Toma dostala k Vánocům poukaz do Tety, tak jsem se rozhodla, že si půjdu konečně něco vybrat. Než jsem měla jít do drogerky, tak jsem měla spoustu nápadů, co si koupit. ..No jenže..když jsem tam došla, tak se mi z hlavy vykouřilo, co si vlastně koupit, takže jsem pořád chodila po drogerce (a asi už vypadala podezřele) a přemýšlela jsem, co si koupit. Pořád jsem váhala a nemohla se rozhodnout .. no blázinec 😅. Jedinou věc, na kterou jsem si při kroužení po drogerce vzpomněla, zrovna neměli. Chtěla jsem gelové linky, jelikož oboje, které jsem měla doma, tak vyschly. Ty od Maybelline jsem znovu nechtěla ikdyž jsou dobré, ale ty od UMA byly prostě nejlepší. Vím, že do Tety přibyl stojan Freedom, jen mi nedošlo, že kosmetiku UMA zrušili úplně, což mě hodně mrzelo, protože jsem chtěla ty linky a měli i super rtěnky. Podle mě je to škoda, mohli ho tam nechat. Jiná značka bohužel nemá cenově dostupně super linky, takže jsem si žádné neodnesla. Nevíte, která drogerková značka dělá gelové linky kolem stovky? Moc bych nějaké zase chtěla, linky v peru mě už nebaví. No a abych se už nevykecávala, tak vám konečně ukážu, co jsem si nakonec odnesla.


1. TUŽKA MAYBELLINE COLOR DRAMA - Jelikož teď do drogerky moc nechodím, tak jsem asi nezaregistrovala, že má Maybelline nějaké nové tužky na rty. Nemohla jsem si vybrat, který odstín si vezmu. Líbily se mi totiž všechny 😄. Nakonec jsem si vzala takovou výraznější brusinkovou barvu. Konečně jsem si ji i troufla vzít do práce a nepřipadala jsem si v ní nějak blbě, takže se musím pochválit, že jsem se odhodlala.

2. MAKEUP RIMMEL LASTING FINISH - Chtěla jsem nějaký make-up. Původně jsem chtěla zkusit zase nějaký nový, ale když jsem tento viděla v akci, tak jsem si ho vzala znovu. Konec konců je to můj nejoblíbenější make-up, takže z něj mám radost.

3. ROZJASŇOVAČ FREEDOM - Už jsem po něm pokukovala dlouho a tak jsem si ho prostě musela koupit. Jelikož je více narůžovělý, tak se mi k pleti hodí víc teď v zimě, než ten zlatavý od Makeup Revolution, který se mi více líbí k opálené pleti.

4. LAK NA NEHTY DERMACOL NEON - Opět něco ze stojanu ,,VÝPRODEJ". Bude skvělý na jaro a léto. Z této řady už dva laky mám a jsou super.

5. LAK NA NEHTY ESSENCE JELLY - Taky už jsem po něm párkrát koukala. Určitě nebude plně krycí, ale chci ho vyzkoušet jen jako vrchní lak.

Tak, to je celý můj mini nákup. O některých těchto věcičkách budou ještě samostatné mini článečky 😊

8 comments :

  1. Tieto mini neonky od Dermacol mám tiež rada :)

    ReplyDelete
  2. Ty laky jsou super! Ty neonové od Dermacolu mám doma ve dvou odstínech a laky Essence miluju:)
    Sim in the Bubblegum

    ReplyDelete
  3. chválim za ten tmavší odtieň rúžu :) a som zvedavá na ten efekt laku na nechty Essence Jelly :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  4. Já třeba laky od Essence naprosto miluju! :)

    ReplyDelete
  5. Mám tento make-up ráda. Na zimu vy vyhovuje protože je krásně krémový a pěkně kryje ;) Laky od Dermacolu jsou super ale někdy je potřeba dát i 3 vrstvy aby pěkně kryl. A ten lak od Essenc má nějaké třpytky? Nebo je něčím "zvláštní"? V drogerii jsem ho neviděla :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky mi moc vyhovuje :). Lak od essence má jen takové až skoro neviditelné třpytky, které na nehtech ani nejdou vidět :)

      Delete
    2. Krásný haul :) ten jelly lak se mi taky hrozně líbil, ale teď nehty nepěstuju, moc se lámou. Co se týče make upu pro mě je ideál Rimmel match perfection

      http://xoxoronnie.blog.cz/

      Delete
  6. ja tiež absolútne milujem tento makeup od Rimmelu :) páči sa mi aj ten rozjasňovač..:) ten keby sa u nás v drogérií predával..tiež ho beriem :)

    BeautyMuffin

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...