August 6, 2016

REVLON | COLORSTAY MAKE-UP PRO SMÍŠENOU A MASTNOU PLEŤ.

AHOJKY KRÁSKY ☺


Dnes tu mám pro vás opět recenzi. Tentokrát se podíváme na make-up od Revlonu, který jsem chtěla vyzkoušet už od doby, kdy jsem ho vídávala u zahraničních youtuberek a ty si ho vždy vychvalovaly. Když se mi naskytla možnost si něco vybrat k vyzkoušení na e-shopu parfemy-elnino.cz, tak jsem neváhala a právě Colorstay jsem si na léto vybrala. Vzala jsem si tedy tmavší odstín (240 Medium Beige), protože ve své sbírce mám vše světlé a v létě nenositelné. Bála jsem se, aby to nebyl moc tmavý odstín, ale vůbec, sedl perfektně ☺.


Co slibuje? ,,Vhodný pro smíšenou i mastnou pleť. Perfektní krytí s lehkou texturou. Neucpává póry, pleť zanechává matnou. Chrání před škodlivým slunečním zářením. S vitamíny A a E, vytváří hladký povrch. Pleť vypadá bezchybně."

Co splnil? Já myslím, že je přesně tak perfektní, jak se tváří. Při nanášení si na pleť krásně sedne a to jsem nezažila u žádného make-upu, je to jako by k pleti patřil a dokonale s ní splynul. Vypadá to, že ani nemáte make-up, ale jen dokonalou pleť. Jsem zvyklá, že po celém dni (v létě) se mi hlavně na čele dělají mapy z make-upu a mastnoty, která se mi tam během dne usadí. Byť jsem pleť přepudrovala sebevíc, tak se mi mapy vždy utvořily... už jsem to ale přehlížela. U tohoto jsem ale zažila zázrak ... pleť večer vypadá přesně tak, jako ráno hned po nanesení. Nikde se nelesknu a make-up drží jako přibitý. Dokonce ani bronzer nemám rozmazaný a přijde mi, že ani z nosu se mi při smrkání nesetřel, což se mi obvykle stávalo hned. Kryje skvěle a přitom není vidět žádný velký nános, zakryje už v malém množství. Jediné, co mi trochu vadí, je to, že nemá pumpičku a musí se v podstatě nalévat, což trošičku brzdí, ale dá se na to zvyknout. Vzhledem k tomu, že má tak dokonalé vlastnosti, je mi vcelku jedno, že se hůře aplikuje a opomenu to.



Za mě je to nejlepší make-up, jaký jsem kdy vyzkoušela a hodlám si ho pořizovat dál a dál, protože můj obličej nikdy nevypadal tak pěkně a bezchybně i po celém dni v horku :). Pokud vás v létě nebo kdykoliv během roku trápí zvýšené maštění pleti, tak tento make-up je na takovou pleť jako dělaný. Nevím, jestli mi bude vyhovovat i v zimě, kdy mám pleť suchou, to asi sáhnu po verzi pro suchou pleť. Zamilovala jsem se do něj a můžu ho vřele doporučit :)


4 comments :

  1. Pokud potřebuješ celodenní výdrž, zkus se podívat po Vichy Dermablend 3D, který je snad v tomto ohledu nepřekonatelný.

    ReplyDelete
  2. Tenhle make-up zní skvěle, sama mám mastnou pleť a většina make-upů mi na pleť nesedí, tenhle od Revlonu zní jako ideální řešení :)
    Tvůj blog je mi sympatický, ráda se přidávám k pravidelným čtenářkám :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  3. Tento je všude chválený, a chci ho také vyzkoušet, ale musím vypotřebovat něco z toho co mám doma.. :)

    ReplyDelete
  4. Velmi mně tento make-up láká, mají ho v Rossmannu a chci si ho pořídit. Líbí se mi jak kryje. Lonnie ale ty Tvoje oči! Jak perly, opravdu je máš krásné.

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...