July 23, 2016

NEČEKANÝ BALÍČEK Z PARFEMY-ELNINO.CZ

AHOJKY KRÁSKY :)


Úplně jsem zapomněla, že jsem tento článek nedopsala. Mám ho připravený už od doby, co mi balíček přišel a teď jsem si vzpomněla, že jsem ho vůbec nedokončila ... ostuda :D. Už je to nějaký ten pátek, co mi přišla sms, že mi e-shop parfemy-elnino.cz bude doručovat balíček. Divila jsem se, co to může být, nic jsem si s nimi nedomlouvala tak jsem byla zvědavá, co mi vlastně přijde.

Přišla mi do práce obrovská krabice. Chvilku jsem váhala, že počkám s otevřením až domů, ale kolegyně pobízely, ať ho otevřu, tak jsem se do něj nakonec mrkla. Valila jsem oči, že mi poslali tak hodnotné věci. A co teda přišlo? ☺

1) Dárková sada Frais Monde Jasmine Body Gift (849,-)

Sada obsahuje tělový sprej, tělový krém a pěnu do koupele. Líbí se mi design těchto produktů, mají na sobě krásný potisk květin (jasmín?) a přišly v krabičce se stejným potiskem. Myslím, že tato sada by byla skvělým dárkem třeba pro maminku nebo babičku. Když si přivoním k této sadě, tak se přesně hodí k tomuto období, krásná letní květinová ženská vůně, která není nějak moc silná, je spíše svěží, jemnější.



2) Deluxe Spa Mosturaizing Concetrate (590,-)

Tato sada je určena k hydrataci pleti, obsahuje kyselinu hyaluronovou, takže by měla skvěle pleť vyživit. Krabička v sobě ukrývá lahvičku s termální vodou a pod uzávěrem se schovává mořská sůl, kterou stiskem vsypete do lahvičky. Pak už stačí jen protřepat a přelít do lahvičky s krémem. Bohužel jsem poměrně vybíravá ve vůních a ne všechno mi sedne. Spíše mi vadí silné vůně, které mi dráždí nos a toto je bohužel jedna z nich, vůbec se mi netrefila do vkusu.



3) Frais Monde Perfume Oil (239,-)

Tento parfém v podobě oleje mi e-shop posílal už někdy před Vánocemi a nádherně voněl a vůně vydržela dlouho. Teď mi byla zaslána jiná vůně a i ta je na můj vkus příliš výrazná a dráždivá, což mě mrzí. přirovnala bych ji k vůni spíše pro starší ženy.



4) Dále jsem v krabici našla ještě šátek a tašku :)




Balíček mi udělal radost a co mi úplně nesedlo, tak podaruji příbuzenstvu :)


3 comments :

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...