April 7, 2016

KATALOG AVON 5/2016 ...CO MĚ ZAUJALO?

AHOJKY KRÁSKY :)


Jednou za čas vždy kolegyňka přinese do práce katalog od Avonu a samozřejmě se hned hrnu, abych si ho celý prolistovala a očuchala.

Teď se mi tam dlouho nic moc nelíbilo, ale tentokrát mě překvapilo, jak moc super akce a věcičky tam jsou. Nejradši bych si objednala všechno :D. No ale nakonec jsem se pořádně rozmyslela, co chci a co bych opravdu používala a tak jsem si objednala jen pár věcí.

V tomhle článečku vám chci ale ukázat všechny super akce, které mě v tomto katalogu zaujaly, tak vám dám alespoň tip, co by případně mohlo stát za objednání ☺.



1) SADA S ORCHIDEJÍ A BORŮVKOU

Miluju tyto sady a poslední dobou je obohacují o krásné nové vůně. Něco s borůvkou? To prostě musí vonět krásně a podle ovoněné stránky tomu tak doopravdy je. Nejraději bych si objednala celou sadu, ale vylučovací metodou jsem si vybrala pouze sprej, protože ty opravdu na jaře a v létě používám. Tělových mlék mám hromadu a používám asi tak dvě a sprcháčů mám další dvě hromady, takže ten jsem také zavrhla.



2) VŮNĚ AVON BE...ROMANTIC

Vidíte to krásné balení? No není rozkošné? Už to byl hlavní důvod, proč jsem vůni chtěla. Vůně je kombinací černého rybízu, růže a mošusu. Té růže jsem se opět docela bála, ale po očuchání stránky bylo rozhodnuto, vůni jsem si musela objednat. Sladká ovocná letní vůně. Navíc za super cenu 199,- z původních 339,- ... to už myslím stojí za to ☺


3) KRÉMY NA RUCE

Krásné krémíky na ruce za 39 Kč. Moc mě lákal ten růžový (že by kvůli obalu?), ale řekla jsem si, že teď krém na ruce nepotřebuji, s přibývajícím teplem se mi i více potí ruce, takže krém opravdu není potřeba, tak třeba až na zimu. Tento krém jsem tedy oželela.


4) SADA S BAMBUCKÝM MÁSLEM

Ta vůně? Děláte si srandu? To je neuvěřitelně nádherná a skvělá vůně. Z té sady jsem zkrátka musela něco mít a po čem bych nejvíce voněla? Po tělovém krému. Ano, už jsem říkala, že mám doma kupu tělových mlék, ale tohle bude rozhodně patřit ke třem používaným. Těším se, až se tím celá napatlu, ta vůně je nepřekonatelná ♥


5) ŠAMPON A KONDICIONER 2v1

Zaujala mě opět hlavně ta vůně, protože jsem prostě feťák a pořád musím něco čmuchat :D. je to krásná svěží ovocná vůně. Vím, že bych ho použila tak asi dvakrát, takže jsem si ho neobjednala, ale voní nádherně ☺.



6) PĚNA DO KOUPELE

Mám hrozně ráda jejich pěny. A ta s vůní šeříku? Tu bych na sebe nejraději vylila, protože to je totožné, jako čerstvě utržený šeřík. Hodně jsem se plácala přes ruku, abych si ji neobjednala a nakonec jsem se i udržela. tak objednám třeba jindy :)



Myslím, že tento katalog je hodně povedený a určitě stojí za  to si z něj něco objednat. Takže pokud máte v okolí nějakou Avon Lady, tak se do katalogu mrkněte a všechno pořádně očmuchejte, je to lahoda pro nos :)




9 comments :

  1. Ahoj, super článek :) Bude nějaká recenze nebo video o těchto produktech? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :). Určitě napíšu nějaké první dojmy :)

      Delete
  2. Tu šeříkovou vůni mám a je fakt super! Voní opravdu po šeříkách s takovým zvláštně sladkým ocáskem. Obecně mám jejich pěny do koupele velmi ráda, mojí nejoblíbenější je ta s vůní zelených jablek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voní nádherně,hodně jsem váhala :) Já taky, jsou super :)

      Delete
  3. Krémy na ruce mám obecně moc ráda, nejlepší je asi pro mě ten s vůní kakaa ten je parádní :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten měla kolegyně a voněl moc krásně :)

      Delete
  4. Na tu vůni jsem taky koukala a voní vážně super! :)

    SweetElis

    ReplyDelete
  5. Tak to vypadá, že si pořídím další pěnu do koupele do zásoby.Jinak ta voňavka také nevypadá špatně. :)
    Beautyna

    ReplyDelete
  6. Jestli to máš úplně poslední katalog, tak v něm mě teď nic nezaujalo. A to si objednávám pokaždé. :D

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...