April 20, 2016

HAUL JARNÍHO OBLEČENÍ.

AHOJKY KRÁSKY :)


Když je venku dneska tak pěkně (teda na pohled, protože fouká sakra ledový vítr... ☺), tak si dáme jarně laděný článeček. Článek s oblečením tady byl asi naposledy na svatého Dyndy, takže to musíme trošku oprášit a ukázat, co pěkného jsem si koupila. 

V sobotu jsme se s Tomem z ničeho nic rozhodli, že vyrazíme ještě na večer do City Parku v Jihlavě. Naběhla jsem do mého momentálně nejoblíbenějšího obchodu Pepca a začala vybírat. V Třebíči takový výběr nemají, přijde mi, že tam toho mají zkrátka méně a tady jsem si vybrala pár super kousků za parádní cenu.

Jak víte, nejraději mám jednobarevná trička ve všech barvách možno. Vím, že je to obyčejné, ale já se v nich cítím prostě nejlépe ☺. No a když je tu to jaro, tak jsem si vybrala krásné jarní barvičky. Vybrala jsem si tři trička, mentolové, pastelově modré a neonkově růžové. No a hlavním důvodem, proč jsem je tam zkrátka nemohla nechat bylo to, že stály JEN 60 Kč každé ☺. Dále jsem si pořídila parádní kaťata, hihi ☺. Ty už mi tak obyčejné ale nepřijdou a myslím, že perfektně půjdou právě k těm jednobarevným kouskům. Sehnala jsem je v dětském oddělení :D. Jsou moc pohodlné a lehké a na teplejší dny na jaře a na chladnější v létě budou bezvadné. Kalhoty mě stály jen 169 Kč. 

Na Pepcu se mi líbí, že tam seženete bezvadné kousky za super cenu a přitom je oblečení kvalitní, pevné a pohodlné, takže co víc si přát ☺.











6 comments :

  1. Moc pěkné oblečení :)) moc se mi líbí ty kalhoty. :)

    ReplyDelete
  2. Lucinko, proč to děláš :( tyto jednobarevné obyčejné kousky a říkat tomu outfity a fotit si to.. mám ráda tvé vlogy, i když už i ty jsou docela stereotypní (ale chápu, ne každý preferuje akční život).. prosím raději toč než piš takovéhle články :(

    ReplyDelete
  3. Já miluji tyhle basic kousky obleční, a pak je doplním buď líčením nebo šperkem :-)

    The world of makeup

    ReplyDelete
  4. Super clanek.Ty tricka v kombinaci s tema kalhotama vypadaji super. Take mam rada jednobarevna trika, jsou proste univerzalni, vypadaji velmi dobre a hodi se ke vsemu.
    A k stereotypnim vlogum - me prijdou super a moc rada na ne koukam,je to proste pohodove video u ktereho si odpocinu. Je super videt vlog z uplne normalniho zivota....a ne se jen chlubit co vsechno mam a za cim vsim se zenu...
    Moc rada na tebe koukam, vzdy si u tvych videi odpocinu a hodim se do pohody! :-)

    ReplyDelete
  5. Super nákupy, bohužel mám Pepco dost daleko a asi bych tam na nákupy oblečení zrovna nejezdila, ale doplňky mají moc hezké. Asi je to obchod od obchodu :-) Také mám moc ráda jednobarevná trička, mám jich spoustu v několika barvách. A ty aztécké kalhoty jsou taky super, koupila jsem podobné loni v New Yorkeru a chodila jsem v nic celé léto, jsou hrozně pohodlné.

    Líbí se mi, že jsi pořád taková skromná, jsi mi v tom hodně blízká. Proto nerada koukám na blogerky, které mají outfity za tisíce a nakupují hodně značkových věcí. Nevidím v tom podstatu.. Také hrozně ráda koukám na vaše vlogy s Tomem, z každodenního života. Není v tom nic hraného, prostě tak, jak to je. Je to nejspíš i tím, že jsem z YT přesycená z honby za dokonalostí, nejlepších záběrů s dokonalým pozadím... takhle většina lidí přece nežije.

    ReplyDelete
  6. Ty trička vypadá naprosto nádherně, já mám z Gate za 98 :) v bordo barvě.
    allys-cook.blog.cz

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...