March 31, 2016

OBJEDNÁVKA ZE SVĚTA PÁSEK.

AHOJKY KRÁSKY :)


Tentokrát se vám chci pochlubit, co pěkného jsem si objednala. Asi byste čekali, že to bude něco z kosmetiky, ale tentokrát ne, tentokrát je to něco pro mě úplně nezvyklého. Letos jsem si poprvé koupila diář a donutila se ho pravidelně psát, kontrolovat a plnit všechny věci z něj. Prvně jsem to docela flákala, ale nakonec se naučila s ním fungovat. Vždycky jsem si všechny věci pamatovala, ale měla jsem z toho už pěkně nafouklou hlavu a tak jsem si řekla, že jí trošku ulevím a vše, na co si vzpomenu si napíšu do diáře, i když to bude nějaká blbost. Od doby, co si vše píšu se cítím taková lehčí a víc v pohodě, protože se nebojím, že bych na něco zapomněla a můžu zase myslet na něco jiného.

Jenže obyčejné černobílé věci mě nebaví. Ráda mám vše barevně. Už ve škole jsem si vše zvýrazňovala, podtrhávala a vybarvovala, aby to bylo veselejší, přehlednější a abych s tím byla spokojená (jsem v tomto náročná ☺).

Psaní do diáře mě teď maličko přestalo bavit, protože to prostě není tak pěkné a přehledné (no, přehledné možná ano, ale prostě to potřebuji hezké :D). Dlouho pokukuji po otřepaných a všemi používaných washi páskách, teď je to zkrátka hit (obvykle nepotřebuj mít vše, co zrovna frčí, ale toto se mi hrozně líbí) a tak jsem brouzdala po netu a narazila na video sympatické Youtuberky Smiling Emily, která natočila video o objednávce právě z této stránky a tak jsem se tam mrkla a začala vybírat.

Všude mají washi pásky poměrně drahé, ale tady je seženete za pár korun a jsou dlouhé 10m, což mi přijde hodně. Objednala jsem si jich hned pět, tři tenké a dvě širší. To se mi to bude krásně zdobit ☺. Dále jsem si objednala pár samolepek, tři aršíky samolepek se srdíčky (které nakonec, když se nalepí, tak vypadají jako takové divné rohlíky :D ) a pak osm aršíků krásných nápisů, které se do diáře rozhodně budou hodit. 

Až si utvořím svůj systém v diáři, tak se s vámi o nějaké to dekorování podělím :). Stránku www.svetpasek.cz můžu jen doporučit.  V úterý jsem si objednala, zaplatila převodem a ještě večer mi napsali, že zboží odeslali a druhý den jsem balíček měla, takže neuvěřitelná rychlost :). 






Také rády zdobíte? :)




2 comments :

  1. Jůůů!! Já strašně ráda zdobím, jsem na to přímo ulítla. Budu si muset eshop prošmejdit :)

    ReplyDelete
  2. Jééé všechny věci vypadají dokonale! :) Já a diář jsme nejlepší přátele a takovéhle zdobení je přesně něco pro mě :)

    SweetElis

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...