October 1, 2015

PODZIMNÍ DEKORACE.

AHOJ KRÁSKY :)

Dnešní článek bude provázen spíše fotkami. Letos jsem si chtěla nějak hezčeji vyzdobit pokoj do podzimního stylu. Já podzim nesnáším, je to konec léta, začíná se brzy stmívat, ráno se také vstává do tmy, je zima a venku není hezky a to se mi nelíbí. Tentokrát jsem si ale řekla, že si ten podzim užiju, ikdyž bude zima a škaredě. A čím jiným si zpříjemnit ošklivé počasí, než pěknou výzdobou pokoje a svíčkami, které vlastně nahradí chybějící sluníčko. 

Svíčky mi na podzim a v zimě dodávají energii, pocit útulnosti a tepla. Když ke mně do pokoje přišli rodiče, lekli se, že to u mě vypadá jako na hřbitově, všude samá svíčka :D. Mně se to ale líbí a bez svíček nedám ani ránu. Hrozně ráda používám vonné vosky od Yankee Candle, které mají pestrou škálu vůní a když si vyberete nějaké podzimní, hned se člověk cítí lépe. 

K tomu jsem si letos dokoupila i nějaké ty dekorace. Svoji komodu jsem sladila do oranžové barvy a s výsledkem jsem moc spokojená :). Všechny dekorace jsem koupila v Nanu Nana, kde strašně ráda nakupuji, když jde o bytové dekorace, najdou se tam vážně dobré kousky za slušné ceny. Mám velkou radost z listového řetězu, který tedy byl trošku dražší (150,-), ale dlouho jsem ho chtěla, takže jsem si ho vzala a vypadá moc hezky, nejradši bych si ho dala do celého pokoje :D. Teď už se můžete podívat, jak moje dílo dopadlo :)









TAKÉ JSTE SI NĚJAK VYZDOBILI POKOJ? :)


7 comments :

  1. Mám vyzdobene truhlíky s chvojim a stejne listí a díne maličké a bez svíček a vosků nedám ani ránu

    ReplyDelete
  2. Dekorace jsem si všimla už ve Tvém videu a moc se mi líbí! :) Já tu nemám moc prostory na nějaké dekorace, leda pár svíček, možná nějaké větvičky vo vázy... :)

    Janina
    http://janinablogopisec.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Opravdu krásná výzdoba, takhle v celku to vypadá božsky ♥ Já už si několik let pokoj moc nezdobím, protože se stávalo, že jsem v létě mívala pořád Vánoční výzdobu :D

    SweetElis

    ReplyDelete
  4. Máš to moc hezké ;)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...