August 1, 2014

Tip na dárek.

Ahoj krásky :)... Dnes mám pro vás malý tip na dárek pro mamku, sestru, či kamarádku. 
    Moje mamka slavila před nedávnem narozeniny a já nevěděla, co by se jí mohlo líbit. To jsem jednou projížděla stránky, kde mají věcičky na nehty a docela se mi líbily skleněné pilníky. Několikrát už jsem slyšela nebo někde četla, že nejméně ničí nehty a netřepí se pak tolik. Takže jsem se dala do hledání stránky, kde prodávají nějaké pěkné skleněné pilníky. Nakonec jsem se dostala na stránky crystales.cz, odkud jsem nakonec i objednávala. Mají tam skvělý výběr pilníků, jak na nehty, tak třeba na paty, dále tam můžete najít třeba manikurní nůžky nebo pinzety, zkrátka je tam z čeho si vybrat :). Navíc mají pilníky krásně zdobené a neodolala jsem a 2 pilníky hned objednala. Jeden hezčí s kamínky pro mamku a jeden obyčejný jednobarevný pro sebe. Navíc ani poštovné tam není nějak předražené, vejdete se do 80 Kč. Já platila ještě dobírku, jelikož si tímhle způsobem objednávám vždycky a příjde mi to jednodušší, takže jsem za dobírku dala ještě 40 Kč. Pilníky měli v tu dobu v akci, takže jsem platila celkem 237 Kč včetně dopravy a dobírky, což mi příjde super. Balíček mi přišel do třech dnů :).
    Tyto pilníky jsou vyráběny z kvalitního českého skla, takže jsou kvalitní a mají velkou životnost. Musím říct, že se s ním piluje úžasně, stačí pár tahů a mám nehet krásně zapilovaný a není vůbec ostrý, jedna báseň :). Líbí se mi i kryt, jelikož jsem si vybrala cestovní verzi, abych měla jistotu, že se mi pilník někde nerozbije a abych ho mohla šoupnout do kabelky. 
    Pokud chcete někomu udělat radost, jako já mamce, která je s pilníkem spokojená, určitě na jejich stránku mrkněte. Ty pilníky jsou kvalitní a určitě stojí za koupi :).



6 comments :

  1. já jsem s nimi moc spokojená, psala jsem i recenzi :))

    ReplyDelete
  2. Je to dobrá věc. :) Slyšela jsem o tom poprvé u Crystalka89 a moc se mi to líbí...:)
    http://fashionblogbymarie.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Ahoj, pilníčky vypadají dobře.. Určitě popřemýšlím jako dárek pro moji mamku :))
    Jinak jsem ti jen chtěla oznámit, že jsem tě nominovala na tenhle tag.. :) http://blogilateskaty.blogspot.cz/2014/08/tag-liebster-award.html

    ReplyDelete
  4. Ja už ani nespočítam koľko sklenených pilníkov som rozbila, toto sa mi veľmi páči:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Ty jsou super, vypadají moc hezky:-)
    Zvu tě na novou Giveaway u mě na blogu www.passengersmaniac.blogspot.cz :-)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...