August 10, 2014

Recenze | Ziaja - Kakaové máslo vyhlazující maska na vlasy.

Ahoj krásky :) ... Hodně jste se mě ptali, jaká je maska na vlasy z řady kakaové máslo. Už jsem ji pořádně vyzkoušela, takže vám o ní teď něco napíšu :).

Co slibuje? ,,Vyhlazující krémová maska na vlasy suché a zničené. 
Aktivní látky: - kakaové máslo - provitamín B5 
Působení: - dokonale vyhlazuje narušenou strukturu vlasu - hloubkově regeneruje bez zbytečného zatížení - zabraňuje lámání vlasů a třepení konečků - zaručuje vlasům přirozený a zdravý vzhled - zaručuje dlouhotrvající péči."

Co splnila? Ach můj bože, ta maska tak přenádherně voní, že bych ji nejradši snědla. Ale na vlasy bude určitě lepší, než k jídlu, haha. Voní krásně po kakau, až skoro mi to připomíná spíš kokos, ale to je jedno, tyto vůně prostě miluju. V balení je jí docela málo, 200ml, ale stačí vážně troška do délek vlasů a vydrží dlouho. Já ji teda používám spolu se šamponem z minulé recenze místo balzámu. Vlasy mám po těchto dvou produktech opravdu nádherné. Šampon je nechá nadýchané a čisté a maska je krásně vyhladí, vyživí konečky a vlasy jsou úžasně lesklé a jemné na dotek. Konzistence je taková krémová, ale jde spíše do tekuta, než do tuha. Na e-shopu ruzova10.cz ji seženete za 79 Kč, což je super. Je to skvělá maska a dělá s vlasy přímo divy, určitě je mám teď mnohem hezčí :).


Shrnutí: I tuhle masku můžu vřele doporučit, krásně voní, je za pár kaček a s vlasy udělá, co slibuje :). Neřekla bych, že je nejlepší, co jsem měla, takže jí dám 4 berušky z 5ti :).

Tohle byla poslední recenze na produkt, který jsem dostala ke zrecenzování od Ziaji. Musím říct, že všechny věci, které jsem si vybrala mi víc, než dobře sedly, z čehož mám fakt velkou radost. Určitě si do budoucna zase něco objednám, jelikož jsem byla s touto značkou moc spokojená. Tímto Ziaji děkuji za spolupráci :)






4 comments :

  1. Za málo peněz hodně muziky, říkáš jo ? :) Asi ji vyzkouším, děkuji za tip. (Nejvíce se těším, až budu z vlasů cítit tu vůni, to mám nejraději.:))

    ReplyDelete
  2. Musí vonět úžasně :-)

    ReplyDelete
  3. Ziaja neustále překvapuje. Jinak já mám sprchový gel s touto vůní a také v tom moc kakao necítím, je to spíš jako lehká káva nebo ten kokos :) ale voní moc pěkně.

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...