May 28, 2014

Wishlist po dlouhé době.

Ahoj krásky :). Říkala jsem si, že bych mohla zase udělat nějaký wishlist. Tady na blogu jsem ho dělala jen jednou a to asi cca před dvouma rokama a docela vás tento typ článku zaujal. Tak třeba se bude líbit i teď. Mám teď nějaká ta přání, která bych chtěla uskutečnit. Mezi ty největší patří to, abych si konečně našla práci, což není vůbec lehký úkol. Nikde nic pořádného není a to co tam je, bych nezvládla, protože jsem na to levá, takže asi tak. Pak už jsou tu jen hmotné věci, které bych si přála a některé se mi snad časem splní. Nechci vše pořizovat příští týden nebo úplně v nejbližší době, jelikož nejsou finance (viz přání číslo jedna) a naši mi nedají úplně na všechno, co bych si usmyslela a ani se jim nedivím a nechci to po nich ;). Ale na jednu věc z tohoto seznamu už je zpracovávám, protože jsem něco takového vždycky chtěla a navíc bych si to stejně pořídila ze svých peněz z youtube :). A teď už ke zmíněnému wishlistu ;).
1. Dělící stěna s příhrádkami - tohle je to, na co rodiče ukecávám. Vždycky jsem měla ráda poličky, kde si můžu něco vystavit. Jenže teď jak přibýval nový nábytek a ten starý mizel, zmizely i veškeré poličky. Mám teď vlastně jen jednu, bílou s Ikei. Nestačí mi to, nejradši bych měla po pokoji milion poliček na všelijaké blbosti :D. Strašně se mi líbí tento styl poliček, kam můžete strčit i nějaké košíky a tahle se přesně bude hodit do rohu mého pokoje vedle stolu :). Až se mi toto přání splní, plánuji natočit Room Tour :).

2. Transparentní pudr Dermacol - Už dlouho po něm pokukuji, ale zdá se mi docela drahý, tak jsem stále čekala na nějakou slevu a nic. Líbí se mi ten štěteček, který bych chtěla používat na konturování. Tak třeba si ho jednou i koupím :).

3. Balerínky - Jak jsem v článku o Zoo psala, tak už hodně dlouho sháním balerínky. Je to peklo, to vám řeknu. Jedny jsou malé, druhé zase velké a ikdyž jsou malé, tak mi z nich vypadává noha nebo bota hned dře. Mám fakt naprd nohy :D. Nemůžu sehnat žádný pěkný boty, vážně ne. Jediné, co by mě asi nedřelo by byly asi nějaké důchodcovské bačkory, ale těm se asi vyhnu :D. Můžu nosit jen tenisky, zimní boty a hadrové žabky (všechny ostatní a pěkné žabky mě dřou ... jako vždycky).  Tak snad už jednou najdu normální, pěkné a pohodlné balerínky, to je můj sen :).

4.  Freeman pleťová maska s jahodami a čokoládou - Mám ráda masky od Freemana a tahle mě hodně láká. Nespěchám ale, abych ji měla :).

5. Got2b volumizující pudr - Jelikož mám hodně neobjemné vlasy, něco pro objem by se hodilo. Nevím, jestli tento pudr vážně funguje, ale chtěla bych ho vyzkoušet :).

6. Tvářenka - Strašně se mi líbí tvářenky v těch hranatých krabičkách. Bohužel jsou všechny drahé :/. Pořád se mi asi nechtějí dávat 200,- za tvářenku. Ale tak třeba někdy k Vánocům :).

To jsou asi všechna moje dosavadní přání. A jaká jsou ta vaše ? :)


11 comments :

  1. Ta jahodová maska by se mi taky líbila. Ale nejspíš se kouknu jen po tom malém pytlíčkovém balení, protože mám tu modrou a vydrží navěky :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No právě, to je dobře, že vydrží na věky :D. Ještě moje vnučky ji budou požívat :D

      Delete
  2. Ahoj, teď v rossmannovi nebo v tetě mají slevu na celý sortiment dermacol :))

    ReplyDelete
  3. S balerínkami mám ten stejný problém, tolik se mi jich líbí, ale málokteré mi padnou a když už teda padnou, tak mě stejně dřou :/ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mě vždycky všechny dřou už v obchodě, tak je mi jasně, že bych v nich nedokázala chodit :)

      Delete
  4. Super wishlist :) poličky se mi moc líbí a ta maska od Freemana mě láká už delší dobu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-may-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) ... těším se, až si to tu budu moct ještě víc zvelebit :)

      Delete
  5. mám asi 15 párů baleríny a jen jediné nedřou....podle mě tohle prostě musíš přetrpět než se rozšlápnou, nikdy by mě nenapadlo si nekoupit baleríny, které jsou na jedno léto, jen proto že mě někdě "lehce" dřely (samozřejmě takové ty, co ti rozedřou nohu do masa už v obchodě bych si taky nekoupila)
    Jinak tvářenka za 200,-? To je moje spodní hranice, ale chápu jaké to je být bez práce a nezavidím ti to =( přeju hodně štěstí už aby si jí našla =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já v tom prostě nedokážu chodit, když mě to dře :). Kdybych si to aspoň mohla zalepit, jenže semi potí nohy, takže mi náplasti nedrží, což je pak ještě větší problém :). Budu hledat dál :). Až si budu moct dovolit do toho ty 200,- dát, tak by mě to tak drahý taky nepřišlo :)

      Delete
  6. Jojo, dermacol pudr - boží!

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...