May 25, 2014

VLOG | Výlet do Zoo a City Parku Jihlava.

Ahojky krásky :). Jelikože byl v pátek krásný slunečný den, tak jsme s Tomem vyrazili do Jihlavy do Zoo a ve zbývajícím čase jsme se ještě chtěli kouknout do City Parku na boty pro mě, jelikož nemám v čem chodit, mám jen tenisky a to je všechno. Už několik let sháním pěkné balerínky, které by byly pohodlně a hlavně mě nedřely, což je u mě velký problém. Ze všeho mi vypadne noha nebo mě to tlačí a dře hned jak do těch bot vlezu. Kdybych teď dělala wishlist, první položkou seznamu by byly nové nohy, haha :D. Na ty moje křivé klacky se nedá nic pořádnýho sehnat, prostě na ránu :D. 

Jsem ráda, že jsem si na sebe nevzala žabky, bylo sice vedro, ale když jsme odcházeli ze Zoo, tak se rozpršelo. Včas jsme stihli dojít do City Parku, takže jsme až tak nepromokli. Horší už byla cesta na autobusák, při které nehorná lilo jak z konve, měli jsme jeden deštník, každej nějakou tu tašku v ruce a ještě jsme spěchali, fakt sranda, to vám řeknu :D. 

Lehce mokří jsme dorazili k nám domů, dali si večeři, pustili si Úžasňákovi :D, a tak nějak jsme po tý dlouhý cestě vytuhli...Toť náš výlet :).



JEDNA AUTOBUSOVÁ :)

SURIKATKY JSOU NEJROZKOŠNĚJŠÍ :)




TOMÍK BAŠTÍ BAGETU :D

3 ZADKY A JEDNA ZEBRA :D




ASI NEJHEZČÍ FOTKA, KTEROU JSEM KDY VYFOTILA :)




SLIBOVANÉ KOZY :D



TAPÍR, papír, spock :D

VYPADÁ NĚJAK ZNUDĚNĚ :D


VIDEO

4 comments :

  1. Super video, poprvé jsem se dneska pořádně zasmála :D S botama jsem na tom stejně jako ty. Na jaro/podzim mám také jen tenisky. Pak ještě lodičky a jedny boty na širším podpatku a jedny na klínku, ale v těch se nedá hodit a tenisky se mi zas nelíbí ke kabelce :D Baleríny jsem si kupovala dva roky po sobě v New Yorkeru, za pár korun a k tomu odpovídající kvalita. Ty první se nakonec docela příjemně vyšláply, druhé nikoliv, takže celé jaro prochozené s náplastí bylo k ničemu. Od té doby hledám baleríny, ve kterých by se dalo chodit a nic :D Nejvíc se mi líbí stejně podpatky, ale asi skončím zas v teniskách a bude to :D Prostě pohodlí je nakonec nejlepší :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsem ráda, že jsme pobavili :D. No s botama jsem vždycky měla velkej problém :). Jojo, hlavní je pohodlí :D

      Delete
  2. Krásné a moc Vám to sluší :-)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...