May 4, 2014

Štětce BrushArt.

Ahojky krásky :)... Často se mě ptáte, jaké vlastním štětce na líčení. Uvědomila jsem si, že jsem o ostatních štětcích mimo Zoevy nějak nepsala, tak to teď musím napravit :). Dnes vám představím tři štětce od značky BrushArt, která je levná a v poměru k ceně i vcelku kvalitní. Můžete ji sehnat na parfums.cz

Štětce mají pěkný design, jen je háček v tom, že se skoro nedají použít na to, k čemu jsou určené :).


• Prvním štětcem je štětec na aplikaci očních stínů. Má hodně dlouhé štěttiny, které jsou měkké, takže se rozhodně nedá použít na stíny, protože se na štětci neudrží a ihned opadají. Je ale super na nanášení stínu do očního záhybu nebo na rozmazávání, na což ho i používám. Je krásně jemný a sem tam z něj i vypadne nějaká ta štětina, ale není to žádná tragédie. Seženete ho tady.

• Další je štětec na oční linky. Jako vážně? Tenhle štětec na linky?(Are you kidding me?! :D) V žádném případě by se s tímhle nedala nanést precizní a snad ani ne rovná a tenká linka. Ovšem je ale skvělý na nášení očních stínů jak přes celé víčko, tak i pod spodní řasy nebo pod obočí. Štětinky jsou hrubší, taky občas nějaká vypadne, ale stíny nanese perfektně a pigmentovaně. Seženete ho tady.

• A poslední je štětec na nanášení pleťové masky, který se stal mým velkým pomocníkem. Vždycky jsem nesnášela ty zapatlané ruce od masek, nebavilo mě to umývat. Od té doby, co ho mám, mě baví masky nanášet i používat. Má pevné dlouhé štětiny, které ale nedřou a masku suprově nanesou. Tenhle jediný nepelichá, ani jedna štětinka z něj nevypadla. Dobře se i umývá. Seženete ho tady.

Štetce se určitě vyplatí koupit. Jsou za pár kaček a určitě budou vyhovovat začátečníkům a nenáročným lidem. Také se mi líbí jejich štětec na tvářenku, (vypadá ale jako na make-up a asi bych ho tak i používala) který bude na principu stippling brushe od elfu :). Nevím, kdo jim vymýšlí určení štětců, asi to bude nějaký srandista, nevím, kde se stala chyba :D. Najdou rozhodně lepší využití, než na co jsou určené :).



4 comments :

  1. Ja mám ten štětec na tvářenku a aji ho tak používám a musím říct že je pro me na tvářenku super...na make-up je podle mě dost řídkej

    ReplyDelete
  2. je to přesně jak píšeš ten první na blending, druhý na nanášení stínů a třetí na masku nebo na velké plochy korektorem...neřídila bych se až tak těma popisama ;)

    Loveliness By Tess

    ReplyDelete
  3. Na první pohled nevypadají lákavě :D

    ReplyDelete
  4. mna lakaju tak si ich uz konecne asi vezmem :)
    Pozyvam na giveaway o vlasovy balicek, tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...