May 27, 2014

Recenze | Ziaja - jemný odličovač očí.

Ahoj krásky :). Dneska si dáme jednu recenzi a to konkrétně na odličovač očí od Ziaji, který byl v květnovém Ladyboxu. Od pátku ho zkouším, sice to není dlouhá doba, ale na tento odličovač jsem si udělala názor hned po prvním použití a nezměnil se. Jak tedy obstál ? :). Dnes ke článku přidávám i krátké video, kde sami uvidíte, jak funguje :).

Co slibuje? ,, Jemný odličovač očí, doporučovaný také pro osoby používající kontaktní čočky. Bezparfemovaný. Opthalmologicky testovaný."

Co splnil? Našla jsem nového oblíbence. Nosím kontaktní čočky a většinou mi odličovače udělají to, že se mi na čočkách udělá mastný flek. Tento odličovač to nedělá, konečně nějaký normální. Aniž bych oko musela nějak vydatně drhnout, odlíčí v pohodě řasenku i linky. V očích neštípe a je bez vůně.  Zkoušela jsem s ním odličovat i voděodolnou řasenku a s tou teda moc nehnul. Však ani nepíší, že by měl odličovat voděodolné řasenky, k tomu mají určený jejich dvoufázový odličovač, takže mu to nemohu mít za zlé, jen jsem to chtěla zkusit :). Jak dobře odličuje můžete vidět ve videu :).



Shrnutí: Je to skvělý odličovač, který snadno a rychle odlíčí oční linky i řasenku. Za mě je to asi nejlepší odličovák, který jsem vyzkoušela. Dá se sehnat za nějakých 60 Kč, což je víc, než super :). Zaslouží si plný počet berušek :).



4 comments :

  1. Mně moc nevyhovoval, také nosím čočky, ale zároveň potřebuju být odlíčená co nejrychleji. S tímto očním odličovačem mi to bohužel trvalo celou věčnost :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-may-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mě teda odlíčí makeup z očí rychle, nemám s ním problém :)

      Delete
  2. že by jen přeci měli něco dobrého? =)

    Loveliness By Tess

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já od nich zatím vyzkoušela jen kakaový krém na ruce a ten miluju a tenhe odličovač je taky super :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...