May 7, 2014

Recenze | Astor - Soft Sensation Liquid Care.

Zdravím krásky :)... Dneska vám představím nejúžasnější lesky na rty od Astoru. Vlastním je už hodně dlouho, ale nikdy jsem vám neudělala swatch nebo vám o nich něco napsala. To musím napravit :). Doufám teda, že se tyto lesky na rty ještě prodávají, abych nešla s křížkem po funuse :D. (PS: koukala jsem v drogerii a vážně už je nemají :D sakra :D ale na internetu se ještě najít dají :)).

Mám dva odstíny tohoto lesku a jsou fakt krásné, líbí se mi jeho textura, vlastnosti i barva :). Měl by mít i SPF 12, vitamíny A, C a E, takže krásně pečuje o rty. Konzistence je strašně jemňoučká, na rtech skvělý pocit. Nelepí a nerozmazává se a dokonce i vcelku dlouho na rtech vydrží. Příjemně voní a hydratují. cena v drogerii nějakých 170 Kč (nevím přesně), ale stojí to za to :). Mám odstíny 100 Innocent Pink a 112 Lilac Rose :). Štěteček mají klasický, dobře se s ním lesk nanáší. Jsou vážně skvělé a doporučím je vyzkoušet, stojí to za to :).





100 Innocent Pink


112 Lilac Rose


Vyzkoušeli jste ho někdy ? :)



3 comments :

  1. já na ty lesky nikdy nějak nebyla =/ mě to prostě snima nesluší...ale za to tobě! wow!

    Loveliness By Tess

    ReplyDelete
  2. Tento lesk jsem jednou měla, ale použila jsem ho snad dvakrát a strašně se mě rozlézal mimo rty. Nevím čím to bylo, já celkově lesky nemusím.

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...