May 6, 2014

Moje koupelnová polička.

Ahoj krásky :)...Dneska vám ukážu, co se nachází v mojí poličce v koupelně. Co právě používám na vlasy, tělo a pleť? :)


VLASY:


• Aktuálně používám šampon Garnier Fructis Grapefruit Tonic a nemůžu si ho vynachválit. Nádherně voní, skvěle umyje a provzdušní vlasy. Tady jsem o něm psala recenzi.
• K šamponu používám kondicioner také od Garnier, ale Goodbye Damage, který je také super a vlasy se po něm dají v pohodě rozčesat. Recenze tady.
• A dále občas používám, jen spíše jednou po barvení vlasů, Pantene Colour Seal Concentrate, což je jakási kúra pro barvené vlasy a měl by i oživit barvu. Je fakt, že vlasy se po ní krásně lesknou a voní :).

TĚLO:


• Mám teď velmi oblíbený sprcháč od Fa s vůní guavy, který voní krásně čistě a svěže. malinko mi připomíná citron, ale jen trošku, protože citronovým vůním příliš neholduji, ale tenhle gel mám ráda. Divný je, že mně voní, ale mamka tvrdí, že to smrdí jako kočičí čůránky :D tak nevím, radši si ho očuchejte v drogerii :D.
• Objevila jsem svůj starý sprcháč od Balei, z nějaké limitky z loňska nebo dokonce předloňska, s vůní melounu. Je to taková sladká letní vůně a krásně po něm pokožka voní :). Sama bych se chtěla sníst :D.

PLEŤ:


• Můj svatý grál na odličování. Odlíčí perfektně jak make-up, tak i oči, Samozřejmě ty oči při umývání neotvírám, to by asi nebylo příjemné štípání. Vždycky ho nanesu, celý obličej namydlím, opláchnu a až potom otevřu oči a a všechen maekup je pryč doslova mrknutím oka :). Budu na něj ještě dělat zvlášť recenzi.
• Peeling také od Garnier, krásně voní jako když po okurkách a pleť je po něm taková svěží a bez nečistot.
• Peeling číslo 2, od Avonu, který by měl fungovat jako pleťová maska, čistící gel a peeling. Má mentolovou vůni, takže na pleti krásně chladí. Recenzi si můžete přečíst tady. Tohle byla moje možná první kosmetická recenze vůbec :D.
• Čistící kartáček na obličej. Dříve jsem ho používala k odstranění make-upu, jenže teď ho nahradil čistící gel od Garnier :).

Chcete, abych tento typ článku jednou za čas psala ? :)


6 comments :

  1. Super věcičky, miluji takové články ☺

    ReplyDelete
  2. Fa sprcháče jsou moc fajn a Garnier šampony také a kartáček mám též :) !
    Já teda v koupelně nemám poličku :D máme tam takové místo za vanou takže to mám tam a momentálně používám Ultra Doux Garnier, Balea sprcháč, Balea peeling a na čistění obličeje Neutrogenu :)

    ReplyDelete
  3. Určitě, takovéhle články mě baví:).

    ReplyDelete
  4. Jéé, zrovna včera večer ve vaně mě napadl stejný článek :D Ale ještě jsem byla líná nafotit to. :D :)

    http://smiling-emily.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Garnier odličovače miluju. Střídám zelený s oranžovým. Měla jsem i modrý ale ten mě až moc vysušoval.

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...