May 15, 2014

Lak na nehty | Colorama 86.

Zdravím krásky :)...Ano, zase jsem musela jít do Rossmanna a omrknout, jestli ještě mají nějaké laky od Coloramy za 20 Kč. A hele, oni ještě nějaké měli. Začala jsem si z těch pár laků vybírat a tento odstín se mi líbil nejvíce. Na nehtech mám nejradši fialovou barvu a tento odstín je taková krásná světlá pastelová fialová. Na poslední fotce můžete vidět, že má i takový úplně lehký shimmer, který laku dodal šmrnc. Mám hrozně ráda štětečky těchto laků od Coloramy, perfektně sedí na můj tvar nehtů :). Schnul poměrně rychle a výdrž se zdá být také zatím dobrá. Včera jsem lakovala a dneska se mi ještě nic neodlupuje (ano, nic mi na nehtech dýl jak dva nebo tři dny nevydrží), takže je to na dobré cestě :). Dělám si velkou sbírků těchto laků, mám je asi nejradši a všechny jsem kupovala ve slevě :D. TADY se můžete podívat na ostatní laky, které od této značky mám, ikdyž tam asi nemám všechny :). Ty které jsem vynechala, ještě doplním :)






5 comments :

  1. Tak potom se musíš vrhnout na tu neonovopastelovou limitovanou edici ;) tady máš odkaz na tři které jsem si o víkendu koupila a včera lakovala =)

    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10369915_715564828482179_6940179972086602390_n.jpg

    Loveliness By Tess

    ReplyDelete
  2. Tahle fialková je strašně krásná barva,musím se po ni mrknout :)

    ReplyDelete
  3. Ja tiež zbožňujem fialové laky, dokonca aj tento mám doma už dávnejšie, mňa však veľmi neočaril, pretože mi veľmi rýchlo vyschol a ani tá výdrž nebola ktovieaká. Ale farba je krásna:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Krásný odstín, od Coloramy mám jen jeden lak v oranžové, ale nějak mi nesedl. Tohle je něco jiného, na odstín se určitě podívám :-)

    http://i-love-bijou.blogspot.cz/2014/05/nova-dostupna-kosmetika-z-britanie.html

    ReplyDelete
  5. Tahle řada laků od Maybelline je skvělá. Sama mám doma asi 7 nebo 8 odstínů a všechny je úplně zbožňuju. Výdrž Coloramy je uspokojivá a mnohem lepší než laky např. od NYC nebo Essence. Každopádně lahvičkou se moc nepředvedli, ale jak se říká, méně je někdy více.
    Aww a tahle fialková je báječná! :33

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...