May 10, 2014

Lak na nehty | Colorama 135.

Ahoj krásky :)...Jelikož dneska s Tomem zase vyrážíme na hledání kešek, tak než půjdu na autobus, tak vám ještě ukážu lak od Coloramy, který jsem si kupovala tento týden a mohli jste ho vidět v posledních nákupech :). Musím říct, že má vážně nádhernou barvu, je krásně pigmentovaný a má poměrně i dlouhou výdrž. Mám ho na nehtech od čtvrtka a dneska mám oloupané je nějaké milimetrové kousíčky, což je na mě vážně výkon :). Mám z něj o to větší radost, když vím, že mě stál pouhých 20 Kč ve výprodeji v Rossmannu, jsem z něj unešená :). Mám i hrozně ráda kartáčky od Coloramy, se kterými se dobře pracuje. Lak dobře schne. Je to krásná, taková burgundy fialová s nádherným leskem. Podívejte se na tu nádheru :).






7 comments :

  1. Moc hezká barva :) taková zajímavě měňavá, laky od Maybelline Colorama mám moc ráda a doma mám teď 3.

    ReplyDelete
  2. Přesně v té samé akci jsem v Rossmannu ulovila stejný lak od Coloramy ale v odstínu 64. No a mně se teda docela sloupává z konečků :/ Ale jinak barvičky mají nádherné, i ta tvá je krásná :)

    ReplyDelete
  3. Krásný odstín, Colorama má některé odstíny opravdu nádherné :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    ReplyDelete
  4. Nádherný lak!!! musím se taky skočit mrknout do Rossmanu:)

    ReplyDelete
  5. krasna farba!

    Ak sa rada staráš o vlásky pozývam na giveaway o vlasový balíček tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...