April 9, 2014

Souboj | Ebelin Blush Brush X Zoeva Bamboo Blush Brush.

Ahojky krásky :)..Dnes je krásný den na souboj :D. Dneska budou válčit dva štětce, jeden z drogerie a druhý od kvalitní kosmetické značky. Kdo tedy vyhraje ? ... To se dozvíte v článku :).


Dlouho dobu jsem tvářenku nenosila, protože jsem si ji nikdy neuměla správně nanést. Buď to vypadalo nepřirozeně nebo jako flek, takže jsem na dlouhou dobu tvářenku odložila. Pak jsem si ale pořídila štětce od Zoevy, které obsahovaly i štětec na tvářenku a mohla jsem ji opět začít používat. A teď nedávno jsem si koupila štětec na tvářenku od Ebelin, který se mi líbí i vzhledově. Který z nich je ale lepší ? :)


Ebelin: Je téměř placatý, má husté jemné štětiny. Nepelichá.
Zoeva: Mírně rozježený, má jemné štětiny a je kulatější. Také nepelichá.


Ebelin: Poměrně krátké štětiny, mírně zkosený, více do kulata zastřižený.
Zoeva: Dlouhé štětiny, které se při nanášení ohýbají, hodně zkosený, více do šikma.


Ebelin: Dlouhá rukojeť.
Zoeva: Malý, akorát do ruky, občas špatná manipulace.


Na testování štětců jsem zvolila tmavší tvářenku, na které je při nanášení vidět sebemenší chyba. Je to tvářenka od Maybelline Colorama v odstínu 501.


Moc se mi nepodařilo vifotit, jak moc velký je rozdíl nanášení tvářenky těmito štětci, ale na poslední fotce je to vidět dostatečně.

Na levé straně jsem použila štětec od Ebelinu. Štětec je uzoučký a dobře tvarovaný, takže perfektně sedne na tvář. Je tak jemňoučky, že nenabere moc produktu a nanese na pleť jen jemnou vrstvu, která se dá skvěle rozblendit a výsledný efekt je přirozený. Nedělá fleky a štětec drží při nanášení tvar.

Na pravé straně jsem použila štětec od Zoevy. Tady už to nebyla taková sláva. Ono to tady sice není moc vidět. Ale tvářenky jsem se štětcem jen mírně dotkla, před nanesením jsem ho ještě oprášila, ale stejně mi na tváři vytvořil velkou vrstvu růžového fleku, který nešel pořádně rozetřít. Štetec má dlouhé štětiny, takže při přiložení ke tváři se štětiny ohnuly a špatně se se štětcem manipulovalo, takže jsem z toho prostě nedokázala vytvořit pěkný efekt.


Teprve na této fotce je zřejmé, jaký divný flek mám na pravé (z vašeho pohledu) straně tváře. Na lévé je jen lehounký, přirozený nádech, kdežto na té druhé nepříliš pěkný flek. Takže, vítěze už známe :).


Štetce Ebelin je vzhledově pěkný, jemný, hustý a za příjemnou cenu nějakých 120 Kč :). Určitě ho doporučím všem :).







5 comments :

  1. Asi po něm mrknu, děkuji kočko a moc ti to na poslední fotce sluší ♥ ♥

    ReplyDelete
  2. No tak za mě teda ne...na ebelin všichni nadávají a líbí se mi teda podle tebe "ten flek" vlevo nic není... =/

    Loveliness By Tess

    ReplyDelete
  3. Já tvářenku stále nanáším štětcem na pudr :D Nějak se mi nechtělo investovat do drahého a těch levných jsem se bála. Ale už vím, že nemusím a tenhle si určitě pořídím, dík za tip :)

    ReplyDelete
  4. Já nevím, mně se nezdá, že bys na jedné tváři měla vyloženě flek... jen je tam tvářenka výraznější...:)) ale těžko říct...

    Jane´s colours

    ReplyDelete
  5. Ten ebelin ti tú lícenku krásne rozblendil, ale ani Zoeva nespravil zlú prácu :) Kika

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...