April 25, 2014

Rozdáváme, rozdáváme :). (UKONČENO)

Ahojky krásky :)... Nadešel čas, abych udělala jednou radost zase já vám :). Jsem moc vděčná za všechny komentáře a odběratele, lepší už mít nemůžu :). Nemůžu uvěřit, že na blogu je vás už 342 a na youtube dokonce neuvěřitelných 6 450 ♥. Jsem ráda, že vás moje videa baví a doufám, že budou i nadále :). A o co se hraje ? :)


1. BALÍČEK
- Kosmetická taštička
- Vysouvací štětec Dove
- Spirálová gumička
- Náušnice
- Vzoreček sprchového gelu
- Lak na nehty Gabriella Salvete


2. BALÍČEK
- Štětec na barvu Olia
- Vysouvací štetec Dove
- Vzoreček sprchového gelu
- Zdobící pero na nehty
- Spirálová gumička
- Náušnice
- Lak na nehty Colorama


!! PODMÍNKY !!

1. Být z ČR
2. Být odběratelem mého blogu přes GFC (vpravo v menu)
3. Napsat mi do komentářů odpověď na otázku: 
Jak byste na mém místě reagovali na kritiku? Dělali byste s tím něco?
4. Napsat do komentářů i svůj e-mail
3. Soutěž trvá do 19.5.2014

Těším se na vaše zajímavé komentáře :)

76 comments :

  1. já bít na tvým místě tak to hle to ignoruji pro to že sou to lidi který chtěj na sebe připoutat pozornost jinak super blog si moc fajn

    ReplyDelete
  2. Ahoj takže :) Já si myslím že kdyby nebyli tzv. HATERS tak by to bylo moc lehký :) . Každý si tím prošel a někdo se stím popral někoho to docela sebralo. Já jsem byla druhý případ :/ . No ale podle mě by si měla myslet pozitivně :) Vždycky se nějaký nepěkný komentář objeví , ale dobré je si místo toho přečíst ty komentáře kde vás lidé vychvalují , kde je vidět že vám fandí a že se jim líbíte. Ty komentáře jsou lichotivé a jak se řiká zahřejí u srdce. ♥

    ReplyDelete
  3. gfc ervulenka
    zalezi jestli by byla konstruktivni pokud ne ignorovala bych to
    ervulenka@seznam.cz

    ReplyDelete
  4. Ahoj :) . Na kritiku bych asi reagovala, kdyby byla napsaná inteligentní formou, ne stylu "si kráva" a tak :) . Na objektivní kritice není nic špatné, takže bych vyjádřila svůj názor a eventuelně si z kritiky něco vzala, tak asi tak :) . Lidi jsou schopni napsat všechno možné proto, aby si zvýšili sebevědomí, ponížili druhého a dokázali, že jsou to právě oni, kteří jsou nejlepší, ale to vlastně pravda. Když si člověk, kterému je negativní a hloupou formou napsaná kritika (příklad uveden v 1. větě) zachová asertivitu, tak je to vlastně on, kdo má v tomhle případně navrch, takže si Lonnie z tohoto typu kritiky vůbec nic nedělej a směle toč dál :-)) !

    ReplyDelete
  5. Sleduji tě už delší dobu, jako Caroline :)
    Kritika je vždycky strašná, ale bohužel se s ním nedá nic dělat, Já sama bych kritiku úplně ignorovala, protože kritizovat umí každý, ale jít a něco udělat už ne :)
    kajush.01@centrum.cz

    ReplyDelete
  6. Tak jo teď mám chuť se na to vykváknout! Napíšu koment a místo aby se to odeslalo, mi to hodí přihlášení a pak se to celé smaže...
    No tak třeba teď:
    Co se kritiky týká rozlišuji dvě kritiky:
    1 - neopodstatněná kritika - To je taková ta, když někdo jen řekne: "Tohle nedělej tohle se mi nelíbí." Taková kritika je hloupá a určitě bych si z ní nic nedělala. Většinou ji píší lidé, kteří to prostě jen neumí tak jako ty a závidí.
    A pak je tu ta druhá:
    2 - konstruktivní kritika - taková tak: "Tohle takhle nedělej, lepší by bylo udělat to takhle, protože potom..." Ano stále je to kritika, ale tentokrát se z ní člověk může poučit a něco si odnést. V takovém případě, bych se nad onou kritikou přece jen zamyslela. Kdo ví, co se člověk naučí...

    ReplyDelete
  7. já bych to nechala být. teda jestli se přes to dokážeš přenést, ale věřím že ty to zvládneš.

    selesonka@seznam.cz

    ReplyDelete
  8. 1)HOTOVO :))
    2)HOTOVO :))
    3)NIC neznaš se měnit sebe ..ty lidi o se na tebe koukají a kritizují tě by se měli změnit!!
    Jsi krásná a talentovaná :))
    A máš na víc odběratelu i čtenáču :)))

    jinak je pěkný že ta soutěž je do 19 protože mám 16 narozky :)) a 19 jedeme na sportovní kurz :)))

    PS.: Ještě ti chci napsat že vám to s tomem moc slušíí :)) :33 a jste krásnýýý páár :333
    AT VÁM TO VIDRŽÍÍ :))

    ReplyDelete
  9. gfc-jananulka.9@gmail.com (Jana Svobodová)
    pokud by to byly spíše směšné urážky,tak asi nic,ale jsme dost citlivá,takže některé věci si i dost beru :)
    janulka.9@seznam.cz

    ReplyDelete
  10. Ahoj Luci :)
    To je zapeklitá otázka. Určitě by záviselo na tím,čeho se ta kritika týká, ale jelikož ty myslíš určitě blogování, Youtube a ask, hlavně ten ask. Nemusím být ani blogerka a vím, že kritika na asku(takže anonymní) je nejhorší. Nevíš kdo ti to píše a marně se snažíš přijít na to, proč to vlastně píše, co si tím dokazuje a čeho chce dosáhnout. Na tvém místě bych rozhodně byla o hodně větší zbabělec než ty. Přiznám se, že s kritikou raděj nedělám nic, zamrzí mě, jsem z ní někdy hodně smutná a jak říkám snažím se přijít na to, proč mě někdo kritizuje a co jsem udělala špatně.
    Ty jí čelíš podle mě naprosto podivuhodně a za to tě taky obdivuji. Jsi silná holka a nějaké anonymní kecy tě naprosto vůbec nerozhází a pokud přeci jen ano, na videích to na sobě nedáváš vůbec znát. :)
    Prosím neměň se kůli někomu, zůstaň taková jaká jsi protože takhle tě mají všichni rádi. :))))

    ReplyDelete
  11. já bít na tvým místě tak to hle to ignoruji pro to že sou to lidi který chtěj na sebe připoutat pozornost jinak super blog si moc fajn

    ReplyDelete
  12. Jsem z ČR :)
    Pravidelně sleduji dlouhou dobu :)
    Luci, já vím jak je těžké snášet kritiku, ale i když se někomu něco nelíbí tak zůstávám stejná, každý umí kritizovat, ale málokdo pochválí, takže bych si s tím nedělala velkou hlavu :) !
    RomanaLanska@seznam.cz

    ReplyDelete
  13. Suprový dárky !
    Já bych to ignorovala :) prostě aspoň když tě někdo kritizuje víš, že se o tobě zajímá .. závídí tí .. :) takže ignorovat!
    ghanicka@seznam.cz

    ReplyDelete
  14. GFC: Claire Collins
    Odpověď: Záleží, jaká by byla. Pokud by byla nějaká nesprostrá, tak bych poděkovala za jeho/její názor, nemá cenu přesvědčovat ty lidi, že je to opak. Pokud by byla sprostá a nadávala by do p****, tak bych toho člověka blokovala (na youtube, ...), protože si myslím, že by s tím pokračoval a pokud bys mu zatla tipec, tak by nemohl a měla bys klid.

    ReplyDelete
  15. Ahoj no takže kdyby ta krytika a hateři nebili nějak strašně, příšerně otravní a ještě něco dál tak bych je ignorovala je to jejich problém pokud se jim to nelíbí tak ať se na tebe nekoukají. To potom není problém u tebe ale u toho jednotlivce :) Z těchhle lidí si nic nedělej jsi prostě nejlepší <3

    ReplyDelete
  16. odebírám jako Terez F :). Určitě bych se snažila polepšit, pokud by byla nepřiměřená tak ignorovat :)
    tfoldynova@gmail.com :)

    ReplyDelete
  17. Pokud to je kritika, která dokáže člověku "pomoct" a člověk si řekne když to čte: "Jo, tohle bych mohl/a zlepšit." tak proč to nevzít a nezlepšit se. Ovšem když někdo napíše: "jsi hnusná, blbá .." a podobné nesmysly, tak ty bych já nebrala vůbec vážně. Buď se tihle lidi nudí, nebo někdo ublížil jim tak si to chcou vybít na někom jiném (podle mého názoru). Vždycky bude ale určitě více lidí, kteří ocení, co druzí dělají a těch je třeba si cenit a vážit ;)
    zdenka.skodova@gmail.com

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Ahoj:)) Kdybych byla na tvojem stě tak bych si těch lidí nevšímala jestli ti napíše 5 nebo 10 lidí nejakoou kritiku a 100 lidí ti napíše že jsi skvělá tak bych si z toho nic nedělala :)) Můj email je monasek2000@seznam.cz

    ReplyDelete
  20. Na kritiku bych reagovala velice jednoduše. Můj život se řídí heslem "jak ty na mě , tak já na tebe", ale určitě bych nereagovala škaredě, když by mě nějaká stálá čtenářka napsala "kočko dnes se ti to nepodařilo".... myslím, že nejsme dokonalé a každá chybuje, ale kdyby do mě někdo šil, tak budu šít taky =) Já jsem prostě huba a nenechám si nic líbít =)

    sleduji tě jako Tess Mart a e-mail je Snoopy.cute@seznam.cz

    ReplyDelete
  21. Sleduju :)
    A co se týká kritiky, tak bych to brala dobře. Pokud je to kritika, která tě posune v natáčení a psaní dál tak je to dobré. Můžeš si z toho něco vzít a poučit se. Takže si myslím, že dobrá kritika se vždycky hodí. A dá se říct, že je užitečná.
    Ale pokud je to takový ten hate. (jakože o tvoje vlasy jsou hnusný, už nenatáčej, máš ošklivý tohle a tamto) tak to bych vůbec neřešila, protože většinou to píšou zakomplexovaný lidi.

    ReplyDelete
  22. a email teda zuzik1310@seznam.cz

    ReplyDelete
  23. No já si myslím že si sto nic dělat nemáš kritika je úplně všude :) a já mám ráda lidi který si stojí za svým a nezajímá je že jim někdo nadává totiž dělají jen zbabělci a nebo ti co ti závidí odběratele :) a ty by sis s toho nic dělat neměla :) ti co ti nadávají tak fakt jen skrz to že ti závidí :) a když by mi to někdo dělal tak bych si s toho nic neděla a protože to je jasný že to psal úplnej debil který jen závidí a nejspíš bych ho ignorovala protože ta kritika je fakt všude a v životě se s ní potkáš ještě hodně krát :)
    jinak email je: nanazuzka@seznam.cz
    PS: mám tě ráda a strašně se mi na tobě líbí jak se vždy usmíváš a jak jsi energická :3 :*

    ReplyDelete
  24. Ahoj tak já bych to asi neřešila a ignorovala. Přece jenom je víc fanoušku než hateru :)
    email:Lula.Lucy@seznam.cz

    ReplyDelete
  25. Já bych to být tebou neřešila, když tě to baví tak to dělej a neřeš lidi, kterým se to nelíbí. Náhodou videa máš super a jsi v nich vždycky plná energie.
    e-mail: elisabet51@seznam.cz

    ReplyDelete
  26. Sleduju :) Záleží na tom, zda je konstruktivní, či nikoli a taky jakým stylem je napsaná. Pokud je konstruktivní, tak bych si vzala ty rady k srdci. Pokud by byla neopodstatněná, tak bych to ignorovala :) meimei@seznam.cz

    ReplyDelete
  27. ja by jsem to tolik neřešila ano přečetla by jsem si nazory ale každemu sedí něco jiného vůbec by jsem si z toho nedelala nic ... opravdu ...říkáš své zkušenosti a každá plet a tak je jina ... každé vlasky jsou jiné atak dale...kazdy si z toho veme co potrebuje ... jinak ano napsala by jsem svuj nazor svou zkusenost ale to je asi tak vse... :) jinak muj mailik je dana.fekete@seznam.cz vis jsou taci kteri jen rejpou a taci kteri opravdu nevi ...ale nic si z toho nedelej protoze ty jsi jak slunicko a vzdycky se moc tesim na tva videa....ty snad ani nemuzes mit negativ...pokud jo tak to nechapu ...

    ReplyDelete
  28. Ahoj :) Určitě za kritiku, co jsem tak naučená, bych poděkovala, i když by se to týkalo něčeho horšího určitě bych to promyslela ale určitě bych to neřešila nějakým rušením blogu a youtube kanálu, to určitě ne. Možná promyslet situaci, jestli je to jen nějaký debilní hater, který jen závidí nebo je to opravdu tak. Myslím že tohle je tak všechno co mě napadlo, a co jsem pobrala i z vlastní zkušenosti :) s.komadelova@seznam.cz

    ReplyDelete
  29. Ignorovat kritiku je celkem těžké, řekla bych. Ale co jiného s tím, vždy se bohužel najde nějaký závistivec.. ://
    emily363@seznam.cz

    ReplyDelete
  30. Ahoj, kritiku vůbec neřeš, vždycky se najde někdo, kdo bude akorát blbě kecat a urážet. Normálně to ignoruj a nevšímej si jich, pak je to přejde. :)
    marcakova.radka@seznam.cz

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. Ahoj Luci,
    krásné ceny , to zdobící pero sháním :D...
    No tak kritiku dostává opravdu každý :-( ale kritikou se člověk učí, já bych se na ně vykašlala a nějak to neřešila, ale z něčeho bych si vzala poučení a snažila se zlepšit :) určitě se kritikou nenechat rozhodit :) a nekončit s blog atd...
    cumanelka@seznam.cz
    Měj se krásně...
    N.

    ReplyDelete
  33. Já bych kritiku ignorovala v případě , že by mi někdo psal že jsem kráva atd.. Ale pokud je to kritika jako třeba : Mluvíš moc rychle . Tak bych se z ní snažila poučit. Každopádně já kritiku snáším dost špatně :D. ivcavomelova@seznam.cz

    ReplyDelete
  34. Záleží na tom, o jakou kritiku by se jednalo. Kdyby to byla kritika konstruktivní, která by tě někam mohla posunout, tak bych tomu kritikovi ještě i poděkovala, že mě na něco takového upozornil a že mám na čem pracovat a co zlepšovat, ale pokud se jedná o bezdůvodné nadávky, hloupé a závistivé řeči a podobnou "kritiku", tak bych ji naprosto ignorovala! Víš co, ten kdo něco takového říká, musí být hrozný chudák, protože pravděpodobně je sám zakomplexovaný, takže tak :D :D
    snikka@seznam.cz

    ReplyDelete
  35. No tak jako haters....beru je jako ze nemaji mozek coz je vetsinou kdyz nekomu nadavaji sproste, ale ja bych to asi nezvladla...nejsem moc odolna na to kdyz mi nekdo nadava, ale kdyz je kritika a chce abys neco zmenila a napise to normalne a slusne snazila bych se z toho poucit :)... a abych predesla hnusnym nadavkam asi bych treba na asku zrusila anonym. prijde mi to jako dobry zpusob necemu zabranit...:) jinak nikdy nekonci s natacenim jsi super :) a omlouvam se za chyby a ze nepisu hacky a carky :) vilimkova.38@seznam.cz

    ReplyDelete
  36. Ahoj já být na tvém místě tak si toho vůbec nevšímám. Jsi krásná a když se koukám na tvoje videa tak mi vždy poradíš a jsem moc ráda :) Tvoje videa jsou úžasná a nějakou kritiku bych na tvém místě vůbec neřešila,jsou to jen závistiví lidi,kteří ti závidí co děláš a co jsi všechno ochotná pro svoje čtenáře udělat. :) novac.verca@seznam.cz

    ReplyDelete
  37. Nevim jestli te odebiram...nemohl byste mi nekdo poradit prosim dekuji :)

    ReplyDelete
  38. na kritiku bych nereagovala protože když tě pak ten člověk potká tak ti to do očí neřekne ale napsat jo to umí každý....... a když ho potkáš tak ani nepípne :D to zdobící pero na nehty by se hodilo :) můj mail: vtklara@seznam.cz

    ReplyDelete
  39. Já si myslím že záleží na to jaká je to kritika . Pokud je to kritika která neuráží ale třeba jen upozorňuje (slušně) tak bych to brala jako že mi chce někdo pomoct se zlepšovat , ale pokud někdo uráží nebo prostě jen zbytečně píše ,,blbosti,, tak bych to ignorovala a nic bych si z toho nedělala:) Vždycky mě dostává jak ti někdo něco vyčítá anonymně na Asku :D protože nemá odvahu odkrýt anonym:D Mimochodem s Tomem vám to moc přeju :) Mail : AriskaM@seznam.cz

    ReplyDelete
  40. Na kritiku bych nijak nereagovala, jenom závidí:). Taky jsem na kritiku náchylná:).

    ReplyDelete
  41. vse spneno
    kritika:
    1/bych sama vyckala na jeho chyby a samozdrejme ze by jsem si je nepamatovala tak by jsem si je psala.
    2/ignorovat ho jako kdyby tam nebyl
    3/vybuchnout a nakopat mu zadek + vycist z poslednich nekolik mesicu proste to co jsi pamatuji

    P.S.nevim jaky jsi typ jestli jsi trpeliva a vyckas tak 1 pokud zase pravy opak a hned vybouchnes tak 3 a pokud jsi klidas tak 2 ahoj
    Email:LenkaMichalkova1234@seznam.cz

    ReplyDelete
  42. Pokud by to byla kritika typu že ti někdo nadává a uráží tak to bych nechala být ale pokud by to bylo třeba že ta kvalita je hrozná tak bych se třeba polepšila a zlepšila tu kvalitu:) Darr.smile@seznam.cz

    ReplyDelete
  43. GFC: Julie Kročová
    juliekrocova@seznam.cz
    Na kritiku bych nereagovala nijak, pokud by to byla jenom ta urážlivá bez významu, prostě bych ji ignorovala.. Ale třeba když by někdo měl oprávněnou výtku nebo tak, tak bych se to snažila zlepšit, pokud by to bylo v mých silách..

    ReplyDelete
  44. Jsem z Čr :)
    odebírám tvůj blog :)
    Já na tvém místě bych si z toho nic nedělala ,jsi super youtuberka a máš skvělé videa.
    Lidi ti jenom závidí že děláš něco zábavného co tě baví a oni se asi hodně musí nudit když ti píšou takové věci.
    email:gpegas@seznam.cz

    ReplyDelete
  45. kritika ? tu bych asi na tvým místě vůbec neřešila :P .. haterss jsou tupci ... a když je prostě nezajímaj videa o kosmetice tak proč se na ně sakra dívaj ? o.O a taky.. jsi skvělá že točíš videa,. chtěla bych vidět je ... hejtujou ale přitom nemají tolik odvahy točit videa.. dobrí to já sice taky ne .. ale nehejtuju :P .. prostě se na ně vykašli a věnuj se spíše těm kteří tě v tom podporují :)) ..jiank máš užasné videa :)) a jsi děsne milá :)
    Email - b.labojova@seznam.cz

    ReplyDelete
  46. Kritika je uplně blbá. Každý si myslí že bude zajímavý a že se bude řídiť názory druhých ale ne.
    ten kdo tu kritiku vymyslel byl blbý

    ReplyDelete
  47. Pokud je napsaná slušně, tak bych jí neřešila a možná se nad ní i zamyslela :-) Myslím si že to je něco, co k blogování patří, pokud tedy nechceš, aby ti ostatní vyloženě lezli do zadku.

    sellinafromblacksun@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Ahoj podle mého názoru je kritika špatná i dobrá.:)
    Špatná--->Když ti někdo bezdůvodně nadává, závidí, pomlouvá odsuzuje..atd.. a přitom si to ani neuvědomuje že ty něco dokážeš a on ne! :))
    Dobrá---> Když ti ti napíše: Zlepši kvalitu ale nemyslím to špatně :)), Mluv nahlas, Špatné světlo .. atd..-->To by ses mohla ponaučit a příště mít ještě lepší :))
    Takže všichni co mají blog, ask, youtube kanál, atd.. to mají všicni stejné jako ty ;) =takže dobrou kritikou se ponaučit a špatnou se nezaobírat :)) Můj názor. EMAIL: Racova.b@seznam.cz

    ReplyDelete
  49. Ahoj, myslím že kritika není špatná věc. Tebe toho naučila hodně a proto máš videa i blog kvalitní. Když ti tvůj odběratel do komentáře napíše např:,,mohla by jsi lépe vysvětlovat věci na blogu nebo ve videu mluvíš moc potichu tak ty se to v příštím článku nebo videu snažíš zlepšit a proto už máš tolik subs. Kdyby si od svého prvního videa všechny tyhle komentáře ignorovala nebyla by si teď tak dobrá :-)
    Ale komentáře tipu:pane bože rači přestaň psát članky , natáčet videa a smaž si kanál....
    Toho si nevšímej protože ti lidi co ti to píšou ti jen závidí a vždy se nekdo takový najde...
    Do budoucna bych ti přála tolik odběratel kolik jich chceš a přeješ si...
    adela.indrakova@gmail.com

    ReplyDelete
  50. ahoj ... takže vše splněno - odebírám tě už dlouhodobě .. a ted ke kritice : záleží na tom jakou kritiku ti kdo napíše .. když někdo napíše že si děláš například moc tlustý linky , že nemáš hezké vlasy , že ti dává dislike a ruší odběr tak to bych vůbec neřešila takoví lidé jenom celý den prosedí u počítače a hejtujou lidi kteří aspoň místo nich něco dokázali . Když ti ale napíše abys třeba udělala víc nákupů , víc líčení podle celebrit nebo víc tagů nebo at změníš místo kde natáčíš protože tam je například málo světla ... tak to bych zkusila určitě vylepšit ne všechno ale aspoň malou část z toho , protože lidi to pak bude bavit víc a budou tě sledovat často protože ty videa budou super promakaný a tak :)

    email: lenkaryz@seznam.cz

    ReplyDelete
  51. Ahoj, vše splněno. Jelikož mám nový účet začla jsem tě odebírat znovu až dnes :-D:-)
    Teď ta kritika... Hodně lidí ti pouze závidí protože jsi vzhledem i povahou krásná. Když ti píšou malé 12leté děti, že nejsi hezká ať přestaneš točit že se na to nedá dívat, prostě to ignoruj, nic jiné se s tím nedá dělat. Než dospějou bude to trvat :-D .. Jak se říká, "Závist je svině". Pokud ti napíšou starší ročníky že jsi bezvadná nebo špatná YTuberka, ber si to k srdci pokaždé s mírou. Pokud jim na videu něco vadí, napíšou to do komentů můžeš se pokusit s tím něco udělat ale nemusíš, je to pouze tvoje volba:-) Ber to vše s nadhledem ať tě baví točit dál a hodně zdaru:-))
    e-mail: ninskaa@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Já bych odpovídala jen na milé komentáře protože ti kteří dávají kritiku neví jaký to je .My kteří na tvůj blog chodíme skoro denně komentujeme jen kladně. Díky tobě taky zkouším nahrát pár videí už mám na youtubu i svůj kanál ale blog mi mamka asi ještě nedovolí jsem prý ještě moc malá je mi 12let.Mám tě moc ráda. Vyprdni se na ty kteří hnusně komentujou nevím jestli to jde ale nemůžeš když nahráváš video na youtube dát komentáře jen ty schválený já jsem to tam někde viděla ale po pravdě ani nevím co to udělá. Tvoje faninka :)

    ReplyDelete
  53. Ahoj vše mám splněno :) Já teda kritiku unesu :) Ale jak kterou také mám blog ale když mě někdo napíše že se mu blog nelíbí tak mě to nevadí ;) Záleží jaká je to kritika mě vadí když mi do něčeho někdo kecá no a to bych udělala tak a tak-.-! Což nenávidím :) Jestli tě někdo kritizuje tak je někdo pěkný blbec nebo blbka protože máš strašně suprový videa;) Jen tak dál ;)

    ReplyDelete
  54. Ahoj, na tvém místě, bych si vůbec z takové té škaredé kritiky nelámala hlavu -(i když by sis hlavu asi neulomila tak jako tak :) ) Ti, co ti píší škaredé věci ti jen a jen závidí. Těm to lidem se říka hayteři. Pokud tě začne někdo takhle haytovat, tak mu hlavně neodpovídej - to ho nejvíce naštve. Vůbec si jich nevšímej, vždyť ti jen závidí :). Ovšem pokud je to kritika napsaná ve slušné formě kde se ti snaží spíš poradit, tak si z toho určitě něco vezmi. Kate - katkahrselova@seznam.cz

    ReplyDelete
  55. Nějakou kritiku bych vůbec neřešila. Lidi budou stále kritizovat i kdyby to bylo dokonalé. Povětšinou je to žárlivost nebo závist. A především to dělají zbabělci, kteří se schovávají za anonymy. Takže tím si vůbec nezatěžuj hlavu :)

    Líbí se mi balíček č.2
    Promiň email nenapíši, chodí mi pak moc spamů. Mám ho napsaný na blogu :)

    ReplyDelete
  56. Ahojky,kritika vždy byla a vždy nějaká bude.Tak to prostě chodí.Někdy mi příde ta kritika jen ze závisti.A někdy je oprávněná.Já bych kritiku řešila jen v případě pokud bych věděla že je oprávněná.Ale z tvých kometu co jsem četla,tak je většinou závist.Takže bych to neřešila,navíc nikdo není dokonalej a vždy se ňáka ta chybička najde.Máš supr videa a jseš staršně fajn,a neni u tebe co kritizovat.martinaskala@seznam.cz

    ReplyDelete
  57. Ahojky kocko. Moc krasne dárečky jsi vybrala.
    K tvoji otázce..zalezi jaka kritika to je. Když je to hate, nemá cenu se znepokojovat nebo dokonce se trapit. Tyto komentare nemaji vůbec zadny vyznam. Nejsou k zamysleni, ale spise k zasmani a nekdy dokonce i k placi. Ukazuji hloupost druhého člověka a tomu ja se opravdu smeji. Nemazu takove komentare, protože si reknu..jen at si lidi prectou, jaky jsme zly a zavistivy narod :)) Pokud je to ale kritika konstruktivni, je třeba se zamyslet..je třeba udelat nejaky krok k zlepseni. Je pravda, ze každý vidi věc jinak, ale jakmile uz někdo v necem vidi něco spatneho, je třeba to nejak napravit, aby to neutralne vyhovovalo vsem. Vim, ze v nejakych pripadech to nejde, protože když se nekomu třeba nelibi modra, tak tezko to zmenis, ale vždy se da o tom popřemýšlet a najit nejake jiné reseni, nebo jiny způsob. Kritika nas nakopava byt lepsi a uci nas zbavovat se chyb.
    To je muj názor :)
    wimim18@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Ahoj :)
    Já bych se nad tím pozastavila a koukla se na to, jestli to s tebou daná osoba myslí dobře, či ne. Kouknout se, jestli má cenu a hlavně, jestli chceš měnit něco, co se v kritice píše. Vše je jen tvoje volba a život je jen jeden. :)
    klara.tomeckova@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Ahoj na tvém místě bych si s tím hlavu vůbec nedělala samozřejmě tím vůbec nemyslím hodit to za hlavu prostě si to přečíst něco si z toho vzít uvědomit si co tím vlastně ten dotyčný myslí a napsat třeba i svůj názor proč to tak děláš a proč to tak dělat chceš :). Pokud to ale bude opravdu nějaký urážející a ke všemu anonymní komentář tak bych si prostě řekla někdo takový který má asi hodně velké komplexy a chce ti jen uškodit za to nestojí . Podle mě tě nějaký přechytralý inteligent nemůže vůbec naštvat :). Takže nebýt s toho určitě smutná brát si trochu toho ponaučení co příště udělat jinak a proč to udělat jinak.
    Tak nějak bych to udělala já čistě můj vlastní názor :)
    email : Teeereza@email.cz

    ReplyDelete
  60. gfc: kiki
    u kritiky záleží jestli je opodstatněná či ne - když ne, doporučuju házet to za hlavu, když je naopak kritika rozumná a nabízí možnost zlepšení,člověk se nad ní může zamyslet a poučit se...každopádně pokud se kritika týká něčeho v čem ty osobně nevidíš problém a vyhovuje Ti to tak jak to je..je zbytečné to měnit,řešit atd. :)
    greenballx@seznam.cz

    ReplyDelete
  61. Ahoj :)
    Z nějaké té kritiky, která se dá brát i jako hejt bych si nic nedělala, protože to většinou píšou lidi co ti jen závidí, to že jsi krásná, máš hodně odběratelů, apod.
    Taky tě kritika dá se říct "posiluje", protože jsi později "odolnější" a tolik si ty špatné věci nebereš k srdíčku.:) Dá se nad ní i zamyslet a někteří lidé, kteří se chovají opravdu špatně se třeba změní, prostě k několika věcem kritika patří. :)
    A pokud je od anonymů, tak to ji vůbec není potřeba řešit!:)
    Můj email je vran.kat@seznam.cz

    ReplyDelete
  62. Ahoj. Na kritiku bych reagovala asi takto. Jestli je to kritika: "Jsi pí**" apod. tak z té si nic nedělej to píšou jen závistivý lidé, kteří mají tak nudný život, že chtějí znepříjemnit i ten tvůj. Důležité je si z této kritiky nic nedělat a nebrat si ji k srdíčku. Ale jestli je to doporučující kritika na úrovni. Nad tou bych se zamyslela a řekla si: "Co dělám špatně?" A zkusila bych jí vylepšit. Například: "Mluvíš potichu a není tě slyšet" Tak bych zkusila mluvit více nahlas a zřetelně. Ale ty si skvělá youtuberka a bloggerka takže u tebe nemůže najít i ten největší kritik nějakou vadu. Můj email je liska1777@seznam.cz.

    ReplyDelete
  63. Ahojky:) Pokud je to kritika, která tě uráží nadávkama, tak těch lidí si vůbec nevšímej a jenom to ingoruj. Jsou to totiž lidi, kteří ti jenom závidí, že už jsi něco dokázala a tak..:) .. A pokud je to kritika, co máš ve videu vylepšit atd.., tak to ber pozitivně, ti lidi jsou totiž upřímní, rádi tě sledujou a chtějí, aby jsi to dotáhla ještě dál:))
    sisinkasev@seznam.cz

    ReplyDelete
  64. ahojky :)
    denisasadecka@seznam.cz
    Pokud to není nějaká urážlivá kritika tak bych se zeptala co na tom tomu dotyčnému vadí a takhle, jinak jestli by to byla urážlivá tak bych to ignorovala, a dárečky moc pěknéé (y) :)

    ReplyDelete
  65. ČR <3 ✓
    GFC: smisek mini
    Kdyby to byla kritika, která by byla delší dobu - tedy furt nejaké hejty tk bych si toho nevšímala, protože ti závidí! máš pěkný blog! a ona ho třeba neumí vést tk dobře jko ty! a když by to byla nejaká že se mu neco nelibi tk podle toho co jestli nejaky članek tk je to jeho problem prostě si ho napsala tk jk si chtěla! né každému vyhovíš! mě osobně se strašně moc líbí! jen v tom pokračuj! ráda si tě budu čist a divat na videa :D Sleduji tě sice velice krátkou dobu tk nwm jestli bych se mohla zúčastnit tky!
    smisekmini@seznam.cz

    ReplyDelete
  66. Kdyby to nebyl úplně největší hate tak bych to ještě nechala ale kdyby to psalo víc lidí tak bych se to asi pokusila nějak vyřešit pokud bych s tím souhlasila :)
    No ale kdyby to byl vážně hnusnej hate tak bych ti radila to ignorovat,i když to vždycky není nejlehčí :) Nebo bych se prostě bránila.Můj názor na hatery je ten že jenom závidí nebo prostě neví na kom si vybít vztek.Nebo jsou třeba jenom navedení..já každopádně nevím co je vede k jejich názorům.
    Když se jim to nelíbí tak ať to ignorujou nebo já vážně nevím..hateři jsou na zemi prostě zbyteční...ale bohužel NIKDY nezmizí :/ :)

    ReplyDelete
  67. 1.Jsem z ČR
    2.GFC Sima Klas
    3.Nedělala bych s tím nic. Protože vždycky se najde někdo komu nebudeš milá ale rozdíl mezi milými a ošklivými komentáři je velký .Lidi tě maj rádi a to je důvod proč natáčíš videa . Takže já bít na tvojim místě bych si toho nevšímala.Seš skvělá youtuberka a byla bych ráda kdybys dále natáčela videa a držím palce do dalších videi.
    4.klaskovas@seznam.cz

    ReplyDelete
  68. Ahoj Lonnie :) Je to jenom můj názor ,ale já by jsem si z lidí kteří tě upozorní na něco co se jim nelíbí tzv. kritika bych si vzala za dobré a brala bych to jako upozornění na nějakou drobnou chybku v které bych se mohla v příštím videu nebo článku opravit ale když už to jsou tzv. Haty a byly urážlivé opáčila bych se nejspíše co máš za problém ? nebo lépe možní ti tohle video vadí nebo se ti vůbec nelíbí a pokud je tomu tak v tom případě bych tě požádala o laskavost, aby jsi se takto veřejně nevyjadřoval pod mým videem nebo na mém blogu. :)) asi tak ( Promiň možná by jsi to podala méně spisovně ale já takto hovořím tak za to mě prosím omluv )
    Patricia :)

    ReplyDelete
  69. Ahoj :)) kritika může bejt dobrá i špatná. např. když ti někdo pochválí video to je taky kritika. nebo když ti někdo napíše že třeba si furt upravuješ vlasy nebo tak (jen příklad!) tak z toho bych si vzala 'ponaučení' a v příštích videích by sem se dávala pozor:) ale zase když ti někdo pod každý video píše nějaký urážky (pí*a,kun*a atd.) tak to neni psychicky zdravej člověk,jen ti závidí,nic nedokázal a chce ti pokazit celý tvůj úspěch. když ti někdo do něčeho kecá (např. Pavla U. pod videem s giveawayí) tak taky ti jen závidí.. já bych si z kritiky nic nedělala, jenom ty komenty tipu "pí*o" atd.mazala nebo uživatele rovnou blokovala:D možná sem nepsala uplně srozumitelně ale prostě nevim jak jinak bych to napsala :DD a omlouvám se za pravopisné chyby :) jinak,všechno splněno ;) mail: tera.bud@seznam.cz

    ReplyDelete
  70. Zuzka Chlachulová : ahoj lonnie :D na facebooku jsem začínala se stránkou a byli některé kritické ohlasy :/ ale z nějakých sem jsi vzala příklad jen z některých :D skusila jsem se trochu podle zdokonalovat ale uvědomila jsem si že se nebudu nikým řídit tak jsem prostě napsala jestli se mu to nelíbí tak at nehejtuje a nedívá se na mou stránku :D je to jen pro mojí zábavu a nechci se s mou stránku každýmu podřizovat a tak dělám vše na stránce co mě baví a nenechám si od nikoho kecat do mé práce a jsem s ní spokojená kritika ale můžu být i dobrá :D takže moje rada :D můj email : zuzanachlachulova@seznam.cz tak papa

    ReplyDelete
  71. Ja bych kritiku v pohode prijmula a nedavala najevo ze mi treba vadi :) e-mail :) kiklisek@seznam.cz

    ReplyDelete
  72. 1.jsem z ČR
    2.Už dávno
    3. Já bych se na tím povznesla. A případně pokud by tam bylo něco jako že tam mám chyby, tak bych se je snažila najít a odpověědět mu. Díky, podívám se na to.
    email: adinka3@centrum.cz

    ReplyDelete
  73. 1.jsem z Čr :)
    2.Jsi dobrá,ale kritika je podle mě dobrá ,protože si můžeš ty videa pořád zlepšovat :) ale jak říkám tvoje videa jsou dobrá a mám je ráda :) Jsi příjemná :)

    ReplyDelete
  74. Vše splněno ;)
    3. Taakže,pokud je ta kritika myšlena jako urážející např.jsi kráva atd. tak bych to ignorovala,vůbec tě neznají ,takže to nemá logiku(většino jsou to závistiví lidé,kteří nikdy nic nedokázali,mají nějaké komplexy a chtějí si to na někom vylívat),ovšem pokud je ta kritika ehh jak se to říka?:D myšlena tak,že ti řeknou např.kdyby si měla stativ měla bys lepší videa apod. tak to bych poděkovala,řekla ,že se pokusím zlepšit,a snažila se na tom zapracovat..Ale vždycky tě kritika posouvá dál,i když ti někdo napíše nějakou vulgární urážku,posune tě to dál,řekneš si "takže takhle fakt nechci dopadnout" :) Každopádně nevím proč by tebe měl někdo "hejtovat",ale to známe všichni,no on se vždycky někdo najde.Každopádně,když ti někdo napíše,že je to strašné video(jen příklad),tak bych se nad tím nepozastavovala. Sto lidí,sto chutí..Děkuju moc za to,že jsi to dočetla až sem...Hodně štěstí v ytb!:)
    Email: tanecnice.el@seznam.cz

    ReplyDelete
  75. 1. jsem z ČR
    2. gfc: ivi san
    3. Dle mého názoru se s kritikou setkal každý člověk. Samozřejmě záleží na našem charakteru jestli jí "ustojíme" nebo nás "semele".
    Pokud je kritika konstruktivní tzn. vztahuje se k tématu je věcná a konstruktivní. Tento druh kritiky nás může posunout dál, můžeme o sobě přemýšlet a zlepšovat se.
    Pokud je kritika destruktivní tzn. "kritik" nehovoří ( nepíše) k tématu uráží nás, je vulgární etc. Platí jednoduché pravidlo z naší strany - Mlčeti zlato a nebo Moudřejší ustoupí!
    A na závěr bych chtěla napsat, že každý z nás je originál. Máme své zájmy, které se někomu nemusí líbit. Samozřejmostí by, ale měl být respekt ke každému člověku!
    4. ivisandali@gmail.com

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...