April 28, 2014

Recenze | Garnier Fructis - Posilující balzám Goodbye Damage.

Ahoj krásky :)...Dneska zrecenzuji další voňavou věcičku od Garnier, a to balzám na vlasy Goodbye Damage, na který jsem stále vídávala reklamy, až jsem ho prostě musela vyzkoušet :). Jak dopadlo moje testování ? :)
Co slibuje? ,,Složení obohacené o Keraphyll a výtažky z oleje amla poskytuje regeneraci poškozeným vlasům dvojím účinkem. Zevnitř: Aktivní ovocný koncentrát proniká do vlasových vláken a vyplní jejich poškození. Zvenku: Zaceluje obal vlasu a navrací lesk.
Výsledek: Odvrátí 1 rok poškození za 1 týden."

Co splnil? No, žádný vlasový přípravek mi nezacelí zničené konečky, ovšem, může mi je alespoň vyživit. Má tužší krémovou konzistenci, ale do vlasů se vtírá dobře. Nádherně voní, než jsem ho začala používat, stál mi na stole a měla jsem potřebu k němu pořád čuchat :D tak nádherně voní :). Nepíší, že by se měl ve vlasech nechat působit, ale stejně ho tam alespoň tu minutku nechám a poté opláchnu. Vlasy jsou po něm nádherně ovoněné a skvěle se rozčesávají. Na dotek jsou potom nádherně hebké a vypadají i zdravě a leskle. V drogerii ho seženete za nějakých 70 Kč.

Shrnutí: Perfektní kondicioner na rozčesávání vlasů a zároveň vám je i vyživí. A za tu cenu, no nekupte to :). Zaslouží si plný počet berušek :).






3 comments :

  1. Koupila jsem si ho i se šamponem :)) teď dodělám konečně tu novou růžovou schamu která je vážně nekonečná :D ! A pak začnu používat další šampony ale nejdříve ještě Ultra Doux od Garnier :)

    ReplyDelete
  2. mě teda tady tyhle drogerkový věci pak začnou mastit vlasy, jak si na ně vlasy zvyknout =/

    Loveliness By Tess

    ReplyDelete
  3. Ja ho pouzivam pravidelne a je to muj nejoblibenejsi balzam..Nehlede na to, ze opravdu vlasy nekolik dni po nem krasne voni a hlavne jsou vyzdravene...pro me TOP produkt...

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...