April 26, 2014

Recenze | Garnier Fructis - Posilující šampon Grapefruit Tonic.

Zdravím krásky :)...Už jsme tu dlouho neměli recenzi, tažkže po asi 2 měsíčním testování jsem tu s recenzí na šampon od Garnier :). Šampony od Garnier jsem používala naposledy jako jedenáctiletá a vždycky jsem měla ráda jejich vůni. Pak jsem ale začala šampony střídat a až teď jsem chtěla znovu zkusit nějaký od Garnier. Jak uspěl ? :)
Co slibuje? ,,Nový Fructis Grapefruit Tonic s výtažkem z růžového grepu svou svěží vůní probouzí Vaše smysly a navrací vlasům přirozený lesk. BEZ SILIKONU, BEZ PARABENU
Výsledek: Vaše vlasy jsou silnější, lesklejší a svěže voní."

Co splnil?  První, podle čeho jsem vybírala, byla vůně. Krásná vůně grepu, která nevoní nějak uměle, ale naopak krásně svěže a celkově prostě úžasně. Z vlasů by byl cítit, kdybych nepoužila kondicioner, kterým vůni přerazím. Stačí troška a vytvoří hodně pěny a vlasy dobře umyje. Jelikož neobsahuje silikony, jsou po něm vlasy krásně nadýchané a tolik se nemastí. Po jeho použití je z vlasů poznat, že jsou pěkně umyté, díky jejich povrchu (jsou hrubší). Nevím, jestli se mi vlasy více lesknou, možná, že trošku ano. Cena je také velmi lákavá a to jen nějakých 60 Kč.

Shrnutí: Skvělý šampon za super cenu, nemám mu co vytknout a určitě ho všem můžu doporučit :). Zaslouží si plný počet berušek :)



5 comments :

  1. Vypadá zajímavě:)
    Já s touhle značkou nemám žádné zkušenosti, vždy jsem se i vyhýbala (ani nevím proč :D) ale rozhodně aspoň jeden šampon vyzkouším, třeba zrovna tento :)

    ReplyDelete
  2. Od Garnier Fructis jsem měla zatím jen proti lupům 2 v 1 (s balzámem) a byl celkem dobrý. Vlasy se daly rozčesat, ale nezdá se mi, že by proti lupům nějak pomohl.. :)

    ReplyDelete
  3. Já jsem ho neměla ale kupovala jsem ho mamce a opravdu nádherně voněl :) líbí se mi i to balení, působí optimisticky. Jinak mám Fructis moc ráda :)

    ReplyDelete
  4. Mazec, ale grepu zrovna neholduju...ale moc se mi lébí, že je bez silikonů a parabenů...

    Loveliness By Tess

    ReplyDelete
  5. Koukám, že jsme na tom s šampony Garnier asi stejně :D Kdysi jsem používala pořád dokola ten zelený Fructis na mastné vlasy a pak jsem šampony začala střídat a už se k němu nevrátila. Před časem jsem zkoušela i tento grepový. Ale jak jsem ještě neměla blog, tak jsem si nepsala poznámky a samozřejmě už si nepamatuji, jaký byl. Ale nedávno jsem objevila jedno balení zeleného Fructisu, tak asi zavzpomínám na mládí a někdy v létě si ho převezu na chatu a spotřebuji :D

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...