April 4, 2014

4.4.2014 + Dnešní mini nákup.

Ahojky krásky :)...Tak už jsem konečně zpátky v blogovém světě :). Už mi to chybělo :)....Pokud sledujete můj FB, tak víte, že jsem teď nemohla psát a přídávat videa kvůli tomu, že se mi rozbil počítač, tudíž jsem byla totálně nahraná ;). Naštěstí má mamka dobrý kontakty, tak mi co nejdříve přes nějakého pána sehnala levný a oprti mému starému počítači asi 150x rychlejší počítač, který má už i Windows 7, což se hodí, když XPéčka končí, takže jsem ráda, že konečně budu moct stříhat videa, které se mi konečně nebudou v počítači sekat a bude to v pohodě :). Během této dvoutýdenní pauzy jsem předtočila asi 9 videí, takže se máte na co těšit :). Také jsem měla předminulý týden narozeniny, takže už nejsem náctiletá, hihi, a dostala jsem úžasný dárečky, no jedním a nečekaným z nich byl počítač, takže to ani nemohly být lepší narozky :). V dalším článku vám ukážu, co jsem dostala :).

Včera mi mamka říkala o nějakých vietnamcích, kteří ruší prodejnu a měli tam vše za půlku, takže jsem se tam dneska prostě musela jít kouknout :). Vybrala jsem si sice jen 2 věci, ale za to z nich mám velkou radost a za tu cenu, ještě víc :)....Koukala jsem po kabelkách a dlouhou dobu hledala nějakou, která mi prostě padne do oka, asi desetkrát jsem se u jedné zastavovala a nakonec jsem si ji i vzala. Po slevě stála jen 200 Kč, což je skvělůá cena za kabelku :). Moc se mi líbí ty zalté detaily, ikdyž zlaté moc neholduji, ale u této kabelky mi to prostě vůbec nevadí :)....Dále jsem koukala po nějakých balerínkách, jenže jelikož mám prostě naprosto debilní nohu, že mě všechny dřou, tlačí nebo padají, tak jsem nakonec šáhla po obyčejných keckách. Mám ráda jednoduché a pohodlné boty a tyhle takové jsou a v létě nebo prostě ještě v takovém tom menším teplu mi v nich snad horko nebude, jelikož jsou tenké a šedé, takže nebudou tolik přitahovat sluníčko :). No a stály mě JEN 100 Kč, báájo :)....S jakýmsi pocitem, že toho mám ještě málo, jsem zašla kouknout do drogerie a hledala jsem náhradu za můj mentolový lak od Essence, který mi vyschnul. Chtěla jsem ještě o trošku světlejší a nakonec jsem ho našla, je od Rimmel a byl ve slevě za 37 Kč :). Podrobněji vám ho ukážu v samostatném článku :). ... No a to už je pro dnešek konec vykecávání :)...Mějte se krásně <3.









4 comments :

  1. kabelka krásná, ten lak se mi taky líbí, ale boty od vietnamců bych si asi nepořídila =/

    Loveliness By Tess

    ReplyDelete
  2. Všechny věci jsou hezké :) Podobné boty si chci taky koupit, zdají se mi nejjednodušší na nošení a jsou i dost levné :D Laky na nehty z téhle limitky jsem už viděla a snad jenom ten, který jsis koupila bych si vybrala taky :)

    zdenka23.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Lak vypadá krásně, barvička musí být moc pěkná :)) a tenisky se mi moc líbí :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...