November 21, 2013

Lonnie je zamilovaná a už to má i na tričku...

Ahojky krásky :)

Je to tak, kdo čte můj FB nebo otázky na asku, tak ví, že jsem v tom až po uši a zítra spolu budeme přesně měsíc :). Když jsem dostala příležitost si vybrat nějaké pěkné tričko a uviděla toto, volba byla jasná. Tričko je z webu trickovy.cz, kde můžete najít nepřeberné množství triček s vtipnými, zamilovanými nebo třeba seriálovými nápisy. Myslím, že každý si tam příjde na to své :). Upřímně se mi líbí vzhled jejich stránek, který je přehledný, veselý a řekla bych i tak správně trhlý, což já beru jako plus :). Cena triček se pohybuje okolo 300 Kč a poštovné mě mile překvapilo, že nepřevyšuje 100 Kč, to už se dneska jen málo kde vidí.



Při výběru trička si můžete vybrat mezi pánským a dámským tričkem, zvolit si barvu a nakonec i velikost samotného trička. Pokud nevíte, jakou velikost zvolit, můžete si vše přeměřit podle jejich tabulek velikostí, které najdete ZDE, takže se nemusíte bát, že by jste si třeba vybrali špatnou velikost. Já jsem takový malý tintítko, takže i velikost S je mi trošku větší, ale co se domácích triček týče, mám radši volnější, takže to až tak neřeším :)


Trička jsou vyrobena ze 100% bavlny, takže sama za sebe můžu říct, že je pohodlné, pružné a není to žádná kousavá hrůza, haha :). Tady se můžete podívat na detail látky ;). Doufám, že se nápis během pár vyprání nějak viditelně nepoškodí nebo tričko nějak nevytahá, to se pozná až časem :).


Myslím, že by nějaké tričko mohlo být dobrým dárkem k Vánocům třeba pro nějaké kamarády, pokud nevíte, co jim koupit, tímhle asi nikdo nic nezkazí ;). Mně se třeba líbí nebo mě pobavila tato trička :).

   

Pokud se vám nějaké tričko líbí a chcete si nějaké pořídit, mám tu pro mé čtenářky/ře slevový kód na 20%. Stačí zadat 20STYLEOFLONNIE a je to :). Platnost kódu je od 22.11.2013 do 22.12.2013.
Dále je tu možnost 40 % slevy na trička z kategorie I LOVE a SEX. Stačí zadat kód 40LOVSES.
A další sleva 40% na trička z kategorie HUMOR a GEEK, POČÍTAČE a IT , zde platí kód INK40HUM (tyto 2 kódy platí do konce tohoto roku).



A jaké tričko se líbí vám ? :)



2 comments :

  1. krásne tričko,krásna ty!:))
    je to na tebe vidno že si "zaláskovaná" tak nech ti to dlho vydrží!:))

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...