September 13, 2013

NailArt | Nečekaně vydařený pokus.

Hezký večer krásky :)

Tentokrát jsem chtěla zkusit něco nového. Miluju zdobení nehtů (což vy víte), vyzkoušela jsem všemožné kombinace a způsoby a nemůžu uvěřit, že jsem nikdy nezkusila praskací lak. Uvědomila jsem si to, když jsem u vietnamců zase hledala nějaké ozdoby na nehty a viděla je tam, docela jsem se smála, že tenhle lak od vietnamců nemůže vůbec fungovat, no stál jen 25 Kč, takže jsem to chtěla testnout, jestli bude pracovat tak, jak by měl. Vybírala jsem barvu laku, kterou doma ještě nemám, takže jsem sáhla po tmavě hnědém laku. 

Doma jsem se nemohla dočkat, až ho vyzkouším :). Odlakovala jsem ty růžové nehty, které jsem tvořila den předem, protože jsem byla fakt zvědavá, jak to vlastně dopadne :). Jako podklad jsem zvolila fialkový lak, jelikož jsem chtěla aby podklad hodně svítil pod tím praskacím.


Když jsem si ve dvou vrstvách nalakovala všechny nehty, tak mělo přijít ono testování. Lak smrdí opravdu hrozně, beztak jsou v tom nějaké jedy, ale doufám, že to přes t vrstvy laku neproniklo :D. Jakmile jsem nehty přelakovala, lak se ihned začal ,,zcvrkávat" a tvořit pěkné prasklinky, zaschnul do několika sekund, jenže z hnědého laku se stal takový nechutně matný šedý, zhrozila jsem se, že je to fakt odporný.


No byla jsem dost zvědavá a taky jsem doufala, jestli to udělá něco lepšího, když nehty přelakuju bezbarvým lakem. No díky bohu se z toho stala pěkná barva, jenže by mě docela dost zajímalo, kam zmizel ten hnědý lak :D. Nalakovala jsem, byl hnědý, zaschnul a byl šedý, přelakovala jsem ho bezbarvým lakem a je z něj tmavě fialový lak. No není to kouzlo ? :D. No a tady už je výsledek, moc se mi to líbí, možná si skočím ještě pro nějakou barvičku a uvidím, v jakou jinou se zase promění :D.



S bleskem je ten lak hnědý, ale na denním světle byl opravdu fialový, no každopádně to němělo nic společného s lakem v lahvičce  :D

Líbí se vám tento nailart tak, jako mě ? :)




7 comments :

  1. Haha to je dobry :))
    Takovy maly prekvapko..jako to vlastne barva nakonec bude :D
    Praskacim lakum jsem prisla take na chut az ted, ale protoze pekne sledujes moje videa a fb, tak uz to davno preci vis ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jo, aby nakonec ten červenej nebyl žlutej :D. Jojo vím, že sis je teď oblíbila :)

      Delete
  2. praskacie laky od vietnamcov su najlepšie:)
    mám z drogérie za 3,00eurá a vobec nepraská a potom má od vietnamcov za 50 centov a praská úplne skvele:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je divný :). Mě zatím stačí ten od vietnamců, je dobrej :)

      Delete
  3. Páni, to je zvláštní :D. No kamarádka si jednou nalakovala nehty bílým lakem od vietnamců, šla spát a ráno z toho měla žlutej lak :D...jenže když ho odlakovala, měla žluté i nehty a musela s tím na kožní :D....od té doby se laků od vietnamců bojím :/. Ale tenhle dělá krásnou barvu, máš pod nim i jiný lak, takže by žádné chemikálie na nehet neměli proniknout :D. Ale ozdoby na nehy mají vietnamci docela hezký, to jo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jáj, to byl asi hodně agresivní lak :D .. no právě, taky jsem si říkala, že když pod to dám nějaké vrstvy laku, tak bych se nemusela tolik otrávit :D. Já mám ozdoby jenom od vietnamců za 10 až 20 Kč, takže jsem spokojená :).

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...