September 14, 2013

Jsem blogerka ?... Už to tak asi bude.

Ahojky krásky :)

Už je to rok a půl, co jsem začala blogovat. Prvně jsem to chtěla jen jako odreagování nebo mě to prostě jen lákalo, protože jsem ráda četla něčí blogy, tak jsem to chtěla zkusit. Vážně jsem nečekala, že mě to nakonec tak chytne a tak dlouho u toho vydržím. Já vám povím, proč mě tahle skutečnost tak překvapila. Jsem člověk, kterej vydrží dělat jednu věc vážně jen chvilku, prostě u jedné činnosti nevydržím, časem mě vše většinou omrzí a tohle je jediná věc, která mě vydržela bavit takhle dlouho, dokonce mě baví čím dál více, takže asi chápete, proč si téhle činnosti tak vážím :). 

Donedávna jsem to ale ještě tolik neřešila, jenže pak z ničeho nic začal narůstat počet odberatelů jak tady, tak ještě mnohem více na YouTube. Byla jsem z toho velmi mile překvapená, ale taky šokovaná (příjemně), prostě jsem ani nesnila o tom, že bych mohla být nějak úspěšná v točení videí (teda pokud to někdo považuje za úspěch, já ano) :).

Kdysi jsem nechtěla nikomu známému říct, že mám blog, připadala bych si v tu chvíli snad i trapně. Někteří lidé si totiž pod pojmem ,,blog" představí takové ty růžovoučké holčičí blogísky o ničem, škoda no :/. Jenže teď se u mě všechno změnilo, řekla bych, že můj blog a videa někam vedou a netočím je jen tak pro nic za nic. Vidím od vás pozitivní ohlasy, že vás to baví a to je pro mě hnací silou do dalšího točení videí :). A za to jsem vám nesmírně vděčná :). Jsem taky velmi ráda, že se u mě nevyskytuje takové velké množství hnusných anonymních vzkazů, čemu se možná i trošku divím, když vím, co jsou občas anonymoé schopni napsat. Když už se nějaký takový komentář objeví, tak ho buď ignoruji nebo podle mojí aktuální nálady i smažu nebo na něj i odpovím, nemám potřebu si na vlastním blogu nebo pod mými videi nechat nadávat a urážet ;). Teď už beru blogování jako součást mého života, nehodlám se ho vzdát a tak když teď poznám někoho nového a ten člověk se mě zeptá, co dělám ve svém volnu, už se nestydím říct, že píšu blog o kosmetice a točím videa, už jsem taky trošku starší a znám stejně staré lidi, kteří už jsou vyspělejší a tak to už dokážou pochopit :). I moji rodiče vědí, že bloguju, mamka dokonce viděla i pár mých videí a řekla mi, že jsou dobrý, což mě hodně potěšilo :).  Takže jsem si před nějakým časem položila otázku: ,,Jsem blogerka ?...Už to tak asi bude." :). Jediné, co mě mrzí, je to, že ve svém okolí nemám žádnou kamarádku, která také píše blog, nějaké jiné čte nebo dokonce točí videa, proto tomu nikdy nemůžou rozumnět a vcítit se do mých pocitů :). Proto mám ráda vaše komentáře, kde si s váma můžu pokecat tak, jak to v téhle velké blogové rodině chodí a kde tomu všichni rozumí :). Nejvíce se do mě dokáže vcítit moje sestřička, která mě v tom  podporuje a já jsem jí za to vděčná :).

Taky by mě hrozně zajímalo, z jakého důvodu mě odebíráte, co se vám na mně líbí a co a vám naopak vadí, piště piště, jsem napnutá jak dědovi kšandy :D.

Blogování a točení videí se plánuju věnovat dál, nehodlám přestat, jelikož mě to nesmírně baví a to hlavně díky vám. Bez vás bych nebyla nic ! :). DĚKUJU VÁM ♥


23 comments :

  1. Němáš vůbec zaco, jenom tak dál! Pokračuj!!Jis užansá a mám tě moc ráda jako youtuberku i jako blogerku! Dala jsi mi tolik rad! A přitom jsi sympatická, někdy šílená! Velká blogová rodina ♥

    ReplyDelete
  2. Loonie :-) Já osobně se na tebe dívám proto, že jsi milá, přirozená. Obyčejná holka z lidu jako třeba já. Nemáš potřebu být afektovaná nebo předstírat něco co nejsi kvůli zájmu odběratelů a nebojíš se být svá - ty tvé šílenosti. Prostě jsem se na tvé video podívala čistě ze zvědavosti a už zůstala. A věřím, že to tak má víc holek :-) Taky miluju beauty blogový svět a nemám o tom s kým pokecat, takže tě chápu. :-) Anička

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemám potřebu se přetvařovat a ani to vlastně neumím, vždycky se chovám tak, jak se zrovna cítím, někomu to může i vadit, ale najdou se i tací, kteří to umí ocenit :). Děkuju ti :))

      Delete
  3. Já tě mám nejraději protože jsi svá a na nic si nehraješ. Žádná nafoukaná fiflenka :-) tvoje videa jsou srandovní :) mám stejný problém, že nemám žádnou spřízněnou duši, tady na Moravě je to hold horší. Ještě když je někdo vidlák jako já :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc :)). Hele já jsem taky z vidlákova a je vážně těžký najít tady blogerku :D

      Delete
  4. Jsi zajímavá a z tvých videií čiší radost a zábava, jsou blogerky u kterých usínám, ale u tebe je to naopak pokaždé se těším co nového natočíš :) Jsem prostě rád,že jsem tě objevila už při tvém prvním videu a do teď mě to neunavilo :) A je pravda, že vlastně díky tobě jsem také začla sama točit videa, ale až nedávno jsem se odvážila zveřejnit videa :) Je opravdu velká škola že jsi z tak daleka, ale myslím si že jednou se snad dá všechno uskutečnit a setkání by se snad také podařilo... Vím že máš docela ráda kosmetiku essence a v Praze mají každý půl rok šílenou výprodej, které je od 5-30 korun, což je opravdu super :) Jsem sice z Liberce, ale výlet do Prahy jsem si udělala a myslím si že i u tebe by to mohlo klapnout a třeba by bylo fajn jít na výprodej s tebou :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, tak to mě hrozně moc těší, že tě pořád bavím :). Děkuju ti :). .. ani nevíš, jak ráda bych se někam podivála, chodila s kamarádama ven, potkávala svoje fanošky, ale bohužel kvůli svým nervům nikam nechodim, prostě se asi nikdy nebudu chovat jako normální obyčejnej člověk, žiju sama ve svým světě a teď jsem právě ráda, že mám svět nový, ten blogový, kde mlžu být doma, ale zároveň s vámi a bez nervů :). Mě by rozhodně na takovýhle výprodeje pouštět neměli, všechno bych vykoupila :D. Sice bych měla přímou linku do Prahy busem, ale asi bych prozvracela celý den, než bych tam konečně dojela :D. Bohužel takovýhle setkání asi nikdy neuskutečním, protože na to prostě nemám :/

      Delete
    2. Ty jsi, ale trubka proč bys neměla ;) a nic bys nepozvracela vzala by jsi si třeba kinedril :D Každý má svůj svět, ale někdy je fajn se o něj s někým podělit :)Každý má někdy nervy :P A víš že je lepší člověk co je trošku padlej na hlavu než normální ? :D S nima je větší sranda aspoň nejsou nudní ;)Pouštět by tě právě měli když máš tolik ráda kosmetiku ;) a vím že jí ráda máš :P Ty máš na všechno jen to chce trochu odvahu a věřit že vše dopadne dobře ;) Určitě jsi si říkala při maturitě na to nemám a jak to dopadlo zvládla jsi jí :)

      Delete
    3. Kinedril ani žádný jiný ,,léky" mi nepomáhají, jsem po nich ice oblblá, ale špatně je mi pořád, takže blbý :/.. taky mám radši ty prdlejší a nenormálnější lidi, protože si s nima rozumím :D.. já kosmetiku nemám ráda, já ji miluju :) .. zkoušela jsem se uklidňovat různě, lae nic nezabírá, durt je mi blbě, prostě to tak mám už hodně dlouho a ne a ne se toho zbavit :/ .. maturu jsem si ce zvládla, ale nervy to byly děsný a pro mě to bylo snad to nejhorší, co jsem kdy zažila :/

      Delete
  5. Přijdeš mi moc sympatická tvým projevem. Nestříháš videa tak, aby byla dokonalá, nemáš naučený text, netváříš se celou dobu stejně. A baví mě to, že i když jsi obyčejná holka (chtěla bych tě jako kamarádku :-D), tak máš co předvádět. Ráda na tebe koukám. :-) Tvoje čtenářka a sledovatelka Ivča.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju ti moc:). Videa nestříhám z více důvodů, nechce se mi :D a za druhé jsem prostě taková, jaká jsem a nemám potřebu se ,,sestříhat" ;).

      Delete
  6. mám tvoje videa a články moc ráda, nikdy nepřestávej :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju ti :). Neplánuju přestat :))

      Delete
  7. si úžasná :-) tvoje vieda ma moc bavia len tak dalej :-))

    ReplyDelete
  8. Jsem ráda že jsi začala blogovat. :) Mám tě moc ráda a tvé články se mi krásně čtou, pokračuj v tom, jsi hvězda!!:)))

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. No hvězda, to zase asi ne :D. Děkuju moc :))

      Delete
  9. Ahoj :)
    Já také u nás nemůžu najít žádnou blogerku, vlastně, jo Páju (http://zkusotevritoci.blogspot.cz/) se kterou jsem chodila chvilku do školy kdysi. Jinak teda nikdo :D....a k tomu, že ses bála říct, že máš blog...já se bojím i teď. Spousta lidí by to asi nepochopila, takže už to rok držím v tajnosti a neříkám nic...ale stejně si myslím, že někdo o tom v mém okolí ví (teda jen nejlepší kamarádka) a neříká mi to :D. Ale kdyby na to někdo přišel, tak prostě řeknu, že je to můj koníček.

    Tvá videa mám moc ráda, jsi taková usměvavá, takové sluníčko :D :). Přítelovi se tvá videa zobrazují v oblíbených, protože na ně koukám u něj na PC, má tak aspoň přehled které blogerky a youtuberky sleduju :D.

    Měj se pěkně :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Však vy dvět jste mi z tohohle blogévýho světa asi nejbližší :) .. já už se za to teď nestydím, prostě to ke mě patří a buď to ten člověk vezme nebo ne, je mi to jedno :). Děkuju ti moc, ty jsi taky zlatá :)). Taky se měj hezky :))

      Delete
  10. Taky jsem to tak měla ještě když jsem měla starý blog. Styděla jsem se to někomu říct atd. Teď už je nový a doufám, že to budu brát jinak! Mimochodem máš úžasný blog, články... Podle mě patříš mezi jednu z nejlepších ''makeup blogerek''. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokud se blogu budeš věnovat a budeš si ho vážit, tak už budeš úplně v pohodě každýmu říkat, že bloguješ :). Děkuju ti moc, to mě těší :))

      Delete
  11. Si veľmi príjemné dievča/žena :) mám ťa rada tvoje videá pozerávam už dlho a odoberatelkou som ale až teraz som sa dostala k tvojmu blogu :) stávam sa čitatelkou :) čekni aj môj dufam že sa ti bude páčiť http://bettychannell.blogspot.sk/ :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...