September 12, 2013

12.9.2013 - Ach ta autoškola.

Dobré ráno krásky :)

Už tu zase dlouho nebyl diary post, tak vám chci zase dát vědět, jak to teď mám :).

Takže 2. září šli všichni do školy a já už konečně nikam nemusela, teda, co se školy týče. Šla jsem se zaevidovat na pracák, naštěstí jsem byla sedmá, takže jsem tam nemusela dlouho čekat, za mnou už byl štrůdl asi o cca 40ti lidech a více, takže ti tam musela zkejsnout asi na hodně dlouho. Vyloženě hledat práci si chci až dodělám autoškolu, aby se mi to do toho nemíchalo a měla jsem na to klid, jak jsem říkala, jsem nervák a ta autoškola mi bere velký nervy, takže si toho nechci přidělávat ještě víc. Božééé, závěrečky se mi v autoškole už blíží, zbývá mi deset hodin jízdy, takže jsem si to na příští týden všechno domluvila, takže to bude makačka. Závěrečky budou 24. září, začínám mít docela stresík. Proto se mi teď nechtějí moc točit videa nebo psát články, snažím se dělat cvičit si testy a teď budu mít až do závěreček každý den jízdy, takže furt budu muset jezdit bsem do města, což já fakt nesnáším. Dneska už budu pravděpodobně jezdit hlavně po městě, jelikož tam budu zkládat i zkoušku, tak abych si to nacvičila. Jenže jsem hrozně nepozorná a děsně zmatkuju, zastavovala jsem na zelenou v domnění, že tu zelenou mají chodci, protože jsem se blbě podívala, ale to snad ještě všechno nacvičím, přeci jen jsem ve městě jela pořádně tak 2x a jízd mám ještě dost, takže to snad ještě doladím a musím se naučit víc vnímát semafory, značky, šipky na silnici (ty mi dělají velkej problém, zapomenu se vždycky podívat, vjedu do jinýho pruhu a pak už musím jet jinudy, než mi instruktor řekl :D).  Jako, ale řízení mě strašně baví, jen to už chci mít za sebou ten stres :).

Navíc teď docela kašlu na svoje zdraví. Prostě jsem furt nervózní a když mám jet odpoledne do autoškoly, tak se ráno nasnídám a pak se dokážu najíst až večer, když přijedu domů, takže moje tělo zřejmě dost trpí, ale nic do sebe před autoškolou prostě nedostanu :/. Rozhodně nejím zdravě, prostě do sebe nasoukám nějaké rohlíky, chleba nebo občas salát, nějaké teplé obědy jsou jen vyjímečné :/.

Pokud budu mít dneska náladu, tak se pokusím natočit nějaké videjko, pravděpodobně nějaké kecací, ještě nevím, co vymyslím :).


Pravděpodobně vás tenhle článek vůbec nezajímá, ale já jsem si musela trošku poztěžovat, tak se vám omlouvám :D.

Zatím mi držte pěsti, ať hlavně nikho nepřejedu, haha :)


19 comments :

  1. Tak koukám že jsme dvě! 2. jsem se šla také zaevidovat na pracák, prostě nechápu ty lejstra které jsou podle mě v některých otázkách zbytečné a to co tam hustí do hlavy, navíc těch lidí tam a už mám i termíny těch schůzek kam se musí dcoházet :D..Lonnie děsíš mě! Já si chci taky dělat autoškolu a to co tu píšeš mě děsí a to už mám tak strach, teď ho mám tuplem, asi to ještě zase odsunu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ještě to byly takový škatulata hejbejte se :D. Furt mě posílali k dalšímu a dalšímu okýnku :D. Zatím mám napsanou jen jednu schůzku, někdy za měsíc a vůbec se mi tam nechce :D. Ta autoškola není těžká, dokonce mě to i baví, jen jak už se blíží ty závěrečky, začínám se bát :). Neodsunuj to, těď je ta autoškola lehká, odpadly ty konstrukční otázky, takže je to v pohodě :)

      Delete
    2. No já mám schůzku přesně 4.10. a také nejsem vůbec nadšená! :D Jsi hrozně fajn :).

      Delete
    3. Já 7.10., nejradši bych ještě tak rok ležela doma a věnovala se spíš blogu než práci :D. Děkuju ti, to ty taky :))

      Delete
  2. Myslím si, že autoškolu příliš hrotíš a je to zejména dáno tím, že se soustředíš pouze na ní. Já jsem ji dělala v době, kdy jsem se učila na maturitu a ještě chodila na srovnávací zkoušky od Scio, tím pádem to byl pro mě spíše oddych. Být na tvém místě, asi bych si našla ještě nějakou aktivitu, která tě více zaměstná. Třeba nyní jazykovky otevírají kurzy do zimním semestru apod.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já už prostě taková jsem, obdivuju lidi co toho zvládnou tolik najednou. Mě stresují i maličkosti, jako je nakupování s kamarádkama, co teprve autoškola ;).

      Delete
  3. Jéé uplně jak kdybych se četla před 3 měsíci :). Také jsem byla nervozni, take jsem nedávala pozor, ale vše se naučíš. Jak já říkám, řízení je jediná vlasnost, kterou jsem zdědila a kupodivu mi jde :D, tatínek, děda, praděda byli řidiči autobusů nebo náklaďáků. Najdi si k řízení vztah, já řídím hrozně ráda :). Hlavně se ničeho neboj, není to jako maturita, máš spousty pokusů :) ale já jsem tam šla s tím, že napoprvé to neudělám- a neudělala. Alespoň jsem nebyla zklamaná, podruhé už se to povedlo - na tatínkovi narozeniny :D :)

    Ničeho se neboj, máš před sebou ještě spoustu jízd! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já k otmu řízení mám naštěstí cit po taťkovi, kterej dokonce vyhrál nějakou soutěž v řízení náklaďáku, takže mě to hrozně baví a troufnu si i říct, že řídím dobře, jen občas nedávám pozor, ale jako ovládání toho auta mi nedělá žádný problém :). Není to tak, že když to na nějaký určený pokus už neuděláš, tak musíš plati celou autoškolu znova ? .. já taky nepočítám s tím, že bych to udělala napoprvě, to fakt ne :D. Děkuju za podporu, jsi hodná :)

      Delete
    2. No nám jen říkali, že pokud neuděláš testy na 11 pokus tak děláš autoškolu celou znova a pokud nedáš jízdy na 6 pokus děláš psychotesty. Ale ty to uděláš, to by jsi musela být opravdu hodně levá, a to určitě nejsi :) to se neboj :)... Hlavně se nenervuj :) Ale já vím, je to těžký, když jsem šla ráno na zkoušky tak sem se rozbrečela, že to nedám, že nikam nejdu :D...No chci se vidět u maturity! :D

      Delete
    3. Máš na to 6 měsíců Luci :-)Když do tý doby znovu neuděláš,musíš absolvovat kurz znovu.Já dělala taky napodruhý,kupodivu u stejné autoškoly jako Mu...oni nás tam vyhazují jako shnilé švestky :-D ale neboj se,určitě to zvládneš :-) Ono ty testy jsou v pohodě,ale nejhorší je ten stres u jízdy...já byla poprvé vynervovaná jak blázen a podruhý už jsem na to kašlala a zajela to perfektně.Tak budu držet palečky,at se to povede! :o)

      Delete
    4. Děkuju vám holky, no tak k psychotestům se snad nedostanu, akorát by zjistili, že jsem psycho :D ... no jako nebýt vynervovaná je pro mě naprosto nadlidskej úkol :D .. u maturyty se mi chtělo zvracet, takže to teďka vidím nějak stejně :D .. alep odle toho jak jsem dneska z nepochopitelných důvodů chtěla jet do zákazu vjezdu, přesto, že jsem věděla, co to je za značku, tak teda nevím nevím :D, prostě mě to tam furt táhlo :D .. děkuju vám za podporu :))

      Delete
  4. a pak se divíme že sou ty nehody, dneska daj ten řidičák fakt každýmu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. No to právě že nedají ;). Myslím, že jsou i horší řidiči, než jsem já ;).

      Delete
    2. tak si to řeknem za měsíc...

      Delete
    3. To si nemyslím,anonyme.Ty určitě řídíš perfektně...to je jasný.
      Proč by se toho jinak Lucka bála,kdyby to byla taková dávačka,hm?

      Delete
    4. Tady pan anonym si potřebuje rejpnout, tak ať si vyleje duši :).

      Delete
    5. no anonym najezdí tak 100 000 km ročně, řidičák má od 18 to je 6 let takže cca 600 000 km praxe takže si myslim že sem robrá řidička... Zdraví Leona

      Delete
  5. Neboj, já taky ještě poslední jízdy dělala zbytečné chyby, a při zkouškách jsem byla hrozně nervózní. A dala jsem to! A vůbec nezáleží napokolikáte to dáš, máš na to půl roku, což je dlouhá doba.. a určitě nebudeš takové tele, jako jeden kluk, se kterým chodila kamarádka do autoškoly - při jedenáctém pokusu zkoušky vjel do kruháče do protisměru :D jestli to už udělal, to nevím.. ale doufám, že ne.. nechtěla bych ho potkat na silnici :D

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...