June 30, 2013

Recenze | Barva na vlasy Garnier Olia.

Ahojky krásky :)

Už je to zase skoro měsíc, co jsem si barvila vlasy, ale přiznám se, že jsem lenoch, abych tuhle recenzi už dávno napsala, takže jsem si řekla dost, prostě to napišeš !. Když jsem brouzdala drogérií, tak jsem sháněla nějakou pěknou medovou lond, která by se nejlépe nevymývala do takové škaredé nazrzlé barvy. Do této hnusné barvy se mi totiž vymývala ta barva od Garnier, co jsem měla předtím (viz. moje video "Změna je život: Barvení vlasů"). Ta předchozí barva chytla tmavě, ale to rychleji se vymývala a házela nepěkné odlesky, takže jsem se těšila, až vlasy za měsíc znovu nabarvím. Takže zpět do drogerie, zkoušela jsem se dívat spíše na barvy ve slevě, každá korunka k dobru je fajn. Najednou jsem uviděla nějaké neznámé barvy od Garnier - Olia, i odstíny měly pěkné, takže jsem si řekla, že to prubnu. Barva byla v akci za 130 Kč (asi).


Co slibuje ? ,, Na rozdíl od běžných barev na vlasy Olia obsahuje 60 % oleje. Její unikátní technologie využívá sílu oleje pro optimální účinnost barvícího procesu. I bez amoniaku tato permanentní barva na vlasy dodává úžasně intenzivní barvu a viditelně zlepšuje kvalitu vlasů."

Co splnila ? Jednoduše řeknu, že tuhle barvu jsem si hned zamilovala. Barvy je velké množství, takže skvěle pokryje i dlouhé vlasy. Pro mě má další skvělé plusy, například to, že nesmrdí. Naopak !. Píšou, že má mít květinovou vůni, no nevím, květiny mi to nepřipomíná, ale je skvělé, že mě barva při barvení vlasů nedusí k smrti. Při oplachování vlasů jde barva krásně smýt například z čela, krku nebo odkudkoliv, kde jste se zašpinili. Ovšem z vlasů už se tolik nevymývá. Narozdíl od mé minulé barvy, viz výše, tato barva nechatla tak přespříliš tmavě, ale dodala vlasům krásný lesk a viditelný pocit zdravých vlasů. Vlasy mám obarvené už přes dva týdny a barva je pořád krásná, sce už trochu světlejší, i díky sluníčku, ale pořád má pěkný a přirozený nádech. Po použití barvy bylo viditelné, že vlasy mi opravdu nezničila tolik, jako běžné barvy. Přibalený kondicioner je super, krásně voní a vlasy jsou po něm nádherně lesklé a živé :). Divila jsem se, ale zase tolik se po něm vlasy nemastí, jak bych čekala.

Obsah balení, hrozně se mi líbily ty černé rukavice, jsem zvyklá jen na takové ty mikrotenové :D


Shrnutí: Nevím, co ještě bych k tomu napsala, prostě je to skvělá barva na vlasy a kdo je máte suché, bude tohle pro vás ta pravá volba.  Ne tak často dávám úplně plný počet berušek, ale na téhle "věcičce" nevidím ani jednu zápornou vlastnost :).


Výsledky: No a tady už se můžete podívat, jak krásně chytla, nic přehnaného a přesto taková změna. Mým vlasům to rozhodně prospělo :)



Pardon, že jsem se nějak nesnažila se učesat a namalovat :D

Tentokrát, jsem žádné video o barvení netočila, ale čerstvě obarvené vlasy z téhož dne jste mohli vidět ve video o Warm Shimmer Palette. Kdyby vás napadlo ještě něco, co by vás o této barvě zajímalo, napiště do komentářů :). A nezapomeňte se zapojit do GA :).
A taky, všimly jste si, že už mi docela dost povyrostly a  zhoustly vlásky od barvícího videa ? :). Biohar funguje :).

Zkoušeli jste tuto barvu ? Jak jste s ní spokojené ? Nebo jí rády vyzkoušíte ? :)


8 comments :

  1. Nad touhle barvou už přemýšlím docela dlouho, a s každým postem někde se moje touha po ní zvyšuje :D! Tobě strašně sluší, máš hrozně milý obličej :* :)

    ReplyDelete
  2. Tobě snad sluší víc tahle jak blond :)! A nenamalovaná jsi nádherná, stejná jako namalovaná :))! Taky bych chtěla takhle vypadat když se nenalíčím :D!

    ReplyDelete
  3. Děkuju! :-) Myslím,že ji zkusím :o) A na té poslední fotce vypadáš jak andílek o:-)

    ReplyDelete
  4. krásná barva,....:-) moc ti sluší...:-)

    ReplyDelete
  5. je to krásná barva, sluší ti, já si koupila tuhle tmavě fialovou a jsem též spokojená jedna z nejlepších barev, příště jak na ni narazím v akci tak si ji koupím možná jiný odstín možná stejný... :)

    http://eattrainbeauty.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. ahoj, chci si ztmavit svoje odbarvene tmavsi blond vlasy a premyslim nad touto barvou. Zaujala me tvoje fotka. Loreal i syoss se mi vzdy brzo vymyje, zpocatku je to svetle hnede a pak opet tmave zlute. Ja chci prirodnejsi tmavsi plavou barvu. Proto se chci zeptat, za jak dlouho se ti tato barva vymyla?

    ReplyDelete
  7. Ahoj. V balení je i kondicionér...nevíte někdo, jestli se dá sehnat samostatně? Barvu jsem nezkoušela, ale od známé jsem zkusila právě ten kondicionér a vlasy o 50% lepší oproti tomu, co mám běžně. Nemám je suché, lesknou se a přijde mi, že mi trochu zesilněly a vypadají hodně zdravě. Poradíte mi prosím? Díky...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bohužel nedá, ale je vážně úžasný :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...