May 28, 2013

Video | Aktuální sbírka laků na nehty.

Ahojky krásky :)


Jelikož mi hodně z vás psalo, abych natočila update mojí sbírky laků na nehty a jak je skladuji, tak jsem tak učinila, hihi :). Takže tady je moje, již poněkud větší sbírka, která se i nadále rozrůstá. Ve videu si můžete všimnout, že mám hodně ráda třpytky :D. Jakmile se mi na nehtech něco neleskne, tak je to špatně :D. Minimálně jedna třpytečka tam být musí :). A taky vám, kdo mi napsal, děkuji za pochvalu mých nehtů ve videu :), konečně jsem měla čas si je zdobit a taky jsem si ve videu musela spravit reputaci, když jsem v posledních videích měla tak hnusné a oloupané nehty :D. Tak a tady už je video :).






Nové štětečky na nehty :)



7 comments :

  1. 65 lakov? Wau! Ja mám asi 5 :D :D Musím aj ja niečo pokúpiť :) Veľmi pekné video! Závidím toľko krásnych lakov :)
    Andy

    ReplyDelete
    Replies
    1. To já taky pořád dokupuju a takhle to dopadá :D ... děkuju :)

      Delete
  2. Fúha, ja mám možno 10 :D Ináč, ako si tam kde je dátum dala tú guličku ? :)

    GIVEAWAY on my blog

    ReplyDelete
  3. Já mám 4, dva červené, jeden oranžový a jeden bezbarvý a i tak mi to přijde hodně :D PS.. V tom medailonku nahoře vpravo máš chybu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To mě taky kdysi přišlo 5 laků hodně a teď mi příjde málo i tohle :D ... jojo, já vím .. bude měnit vzhled, takže opravím i ten věk :)

      Delete
  4. Tak tohle video jsem radši neměla vidět, v půlce jsem to stopla, šla si koupit lak na nehty a až pak jsem to dokoukala :D Super video :)
    Nikus

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...