May 5, 2013

Moje praktická maturita.

Dobré ráno krásky :)

Minulý týden jsem dělala praktickou maturitu, řuknu vám, že jsem byla děsně nervozní a téhle zkoušky jsem se bála už od prváku. Někdy v prosinci jsme si losovali pořadí vybírání témat, no a jako na potvoru jsem si vylosovala nějaké číslo kolem dvacítky, takže tam zbylo opravdu to nejhorší. No z těch nejhorších jsem si snad vybrala to nejhorší, flambování ovoce a palačinek. Sice mě to v hodinách bavilo, ale maturovat jsem z toho fakt nechtěla. Vybrala jsem si hroznou věc, ale třeba nápoje bych za to nevyměnila.
Pak došlo na praktickou zkoušku, 3 učitelé si sedli přede mě a čekali, až doflambuji. Jeden učitel mi řekl, ať taky dělám nějakou prezentaci a popisuju, co dělám. No jenže když jsem si to pak přehrávala v hlavě, znělo to stejně, jako když popisuju postup líčení :D. Byla jsem strašně nervozní, takže jsem u toho ještě koktala a pak tam vlítl učitel a říkal, že moje nejlepší kamarádka měla záchvat (stalo se jí to vždy semnou na praxích a vždycky mě to vzalo), no prostě přestala jsem mluvit úplně a začala se víc klepat. Ti učitelé mě pak úplně schazovali, zkritizovali mi snad všechno, např. že ananas mám nakrájenej jako na cirkulárce, sukni mám jak po starší sestře ( nemůžu za to, že mi od prváku nepadne a nikdy jsem ji ani nenosila), jahody jsou hnusný, mám to přeslazený, má to mít výživovou hodnotu ( kudla, jak to má mít výživovou hodnotu, když je to sladkej dezert a nikdo na dietě by si to nikdy nedal ?), no a tak dále...
Prostě už jsem toho měla dost, neudržela jsem se a rozbrečela se, no jo, ta moje přecitlivělost, ovšem uklidnilo mě aspoň to, že učitelka řekla, že se nemusím bát, že bych to neudělala ... no ale nemyslím si, že to bude pěkná známka :/.

No a teď už dost výlevů vzteku a ukážu vám nějaké fotky :)


chystání na raut pro rodiče

zkoušela jsem si čepici na vaření :D


 S Kuboušem :)

 Dort Lucinky, která nemohla přijít :/. Byl moc dobrej :)

Zkouška zdobení palačinky :)

 Velký nákup :)

 Moje výzdobička :)









A teď moje a Kubovo pózování :D





 Kuba se po čtyřech letech loučí s automatem :D

 Moje postižená pozice u ledničky :D

 Héééj, sexy lejdéé :D



 Našli jsme nějakej pohár, tak jsme museli zapózovat :D



No tak teda i jedna fotka s logem školy :D

S Májou :))

A jak jim to sekne :)


Po náročném dni, jedno domácí Mojito :)

Kytička k praktické od taťky :)





12 comments :

  1. Krásné fotečky ;) Iva

    ReplyDelete
  2. Perfektní :) kritika je hnus no.. mě taky pěkně zkritizovali u maturity, ale já sem jim smála do obličeje a těšila jsem se, až odejdu a na to, že už se na ně nebudu muset nikdy dívat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já se v tu chvíli dokázala jen rozbreče, nemám silnou vůli :D

      Delete
  3. Krásný fotky, moc ti to sluší! :)
    Nikus

    ReplyDelete
  4. To nic, mě taky letos u obhajoby zkritizovali a přitom ostatní říkali,že jsem to měla dobrý :D (maturovala jsem z průvodcování)...oni by přece všechno udělali nejlíp! :D bojím se ústních :/ mám je příští středu.. kdy ty? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No naštěstí jsem prošla :). Ústních se bojím docela dost, protže ještě nic neumím a mám je už příští týden... áááá :D

      Delete
    2. Asi tak nějak! :D jediné co jsem začla, je sledování filmů do povinné četby.. ale chci zamakat od zítra! :D ale je to prokleté slovo to ZÍTRA..

      Delete
  5. A můžu se ještě zeptat, jak si to mojito děláš? :) vím, na netu jsou recepty , ale zajímal by mě tvůj

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...