April 30, 2013

Recenze: Kallos - Latte maska na vlasy.

Ahojky krásky :)


Už dlouho mi píšete, že chcete článek na blog, tak jsem využila chvilky, kdy mám čas a navíc mám i chuť psát :). 

Dnes to bude recenze o masce na vlasy, kterou už vlastním nějaký ten půl rok, ne-li víc :).  Tak se do toho pustíme :)

Co slibuje ? ,,Kallos Latte maska na vlasy s mléčným proteinem. Její výživný mléčný protein způsobuje lesk a hebkost vlasů. Doporučuje se pro poškozené, chemicky ošetřené vlasy." (z překladu)

Co splnila ? Co říct, tuto masku jsem si velmi oblíbila a už bych ji nedala z ruk. Její nádherná vůně, která mi připomíná vanilku je tak úžasná, že se jí nedokážu nabažit. Vlasy nemastí, tedy jen, pokud si toho na vlasy nedáte opravdu hodně. Jsou po ní nádherně lesklé, hebké a strašně dlouho po ní voní, což je pro mě snad to nejlepší, hihi :). Neřekla bych, že vlasům přímo pomáhá, ale každopádně jsou po ní hezčí. Stačí jí na vlasy nanést málo a toto velké balení, které má 800 ml, vydrží nejméně rok, teda já ji mám skoro plnou a mám ji přes půl roku a používám ji cca jednou týdně s působením někdy i půl hodiny. Moje vlasy si opravdu nestěžují. Cena za 800 ml je do 100 Kč, což je velmi levné :).

Shrnutí: Této masce nemám absolutně co vytknout, doporučila bych ji i těm vybíravějším. V poměru kvalita/cena je to vážně nejlepší maska, jakou jsem kdy měla. Dávám jí plný počet berušek, protže si to opravdu zaslouží. Tak co, jdete do ní i vy ? :)




4 comments :

  1. Ahoj, můžu se zeptat kde jsi masku zakoupila ? :)

    ReplyDelete
  2. Za tu cenu stojí za vyzkoušení :)
    http://mylifebymari.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Také jsem ji zkoušela, stejně jako keratinovou masku :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...