February 13, 2013

Nákupy za únor 2013.

Ahojky krásky :)

Než se mi nahraje video na YouTube, tak vám sem dám fotky z mých nákupů, které jsem uskutečnila minulý týden. Už jsem si potřebovala po dlouhé době a po škole udělat radost, tak jsem si pár věcí odnesla :).



Víte, že jsem milovníkem všeho na nehty, takže jsem bohužel všechny věci nakoupila pro ně, tedy kromě kapesníčků a stínů, ale i tak :). Strašně jsem se teď zamilovala do třpytek, takže jich mám už pěknou várku (viz obrázek pod tímto). Co jsem si pořídila ?

Modrý plastový zásobník na laky na nehty, protože se mi nelíbilo to skladování v krabicích od bot, takže jsem chtěla něco trošku estetičtějšího :). Koupila jsem si ji u vietnamců za 35 Kč.
Dózička na všchny moje ozdůbky a třpytky na nehty, také od vietnamců, jako všechno ostatní, tato za 19 Kč.
Razítka na nehty, které jsem si koupila jen kvůli těm plíškům se vzory, každý za 19 Kč. U Essence stojí jeden plíšek 50 Kč.
Třpytky, chtěla jsem nějaké, které ještě nemám, tak jsem zvolila jakési kosočtverečky a růžové a modré kamínky, každé po 10 Kč.
Plíšek se vzory od Essence, ten jsem si koupila ještě před těmi od vietnamců, na které jsem poté narazila. Takže mě dvoje razítka i s plíšky vyšly levněji než jeden plíšek od Essence, který mi snad příjdei horší než ty od vietnamců :D.
Třpytkatý lak od Essence, který mám právě teď na nehtech a hrozně se mi líbí, dodám ještě fotky těch nehtů ;). Stál tuším 49 Kč.
Monostíny od Essence s nádherným odstínem, po kterém už hodně dlouho pokukuji za 39 Kč :).
No a kapesníčky z Rossmanu, které krásně voní a nedřou nos za nějakých 40 Kč (už nevím).

Po reorganizaci :)

Stíny od Essence :)


With ♥ your eL.


8 comments :

  1. Ty jo,ty stíny Party all night ještě mají ? :-o Já je sháním už pěknou dobu a ne a ne,na ně narazit :-/ Hrozně se mi líbí a připomínají mi Colortattoo :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Práv jsem na ně ještě narazila a to jsem četla, že je budou rušit, tak jsem neváhala a vzala si je :)

      Delete
  2. No stíny jsou parádní a laků máš požehnaně! Já osobně jsem si taky pořídila tahle "laciná" razítka na nehty, a byla jsem dost zklamaná, protože absolutně nefungují.. tak by mě zajímal tvůj názor. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ony ty tiskátka fungují, ale ještě jsem se s nima pořádně nenaučila, tak až ted den nastane, udělám nějaký článek :)

      Delete
  3. Moc pěkný nákup:-)) objevila sem tě nedávno a musím, řict, že jsi moc sympatická a krásně se dá na tebe koukat:-))

    ReplyDelete
  4. Ahoj na mém blogu pořádám velkou valentýnskou GIVEAWAY budu moc ráda když se zapojíte :) http://b-fashions.blogspot.cz/2013/02/velka-valentynska-giveaway.html

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...