December 15, 2012

Thursday Review: Krémy na ruce od Essence.

 Hezký večer :)

Dnes v pořadí již druhý článek :). Nevěděla jsem o čem napsat recenzi, a tak jsem si vybrala moje teď nejoblíbenější věcičky :). Budu vychvalovat ty krásně voňavé krémy na ruce od Essence :)



Co slibují ? ,,24 hodinový balzám na ruce poskytuje intenzivní regeneraci a péči pro vysušené ruce. Regenerační formule s bambuckým máslem a kokosovým olejem hydratuje, pečuje a chrání pokožku rukou od vysychání a to až po 24 hodin. Nezanechává žádné stopy po oleji. "

Ci splnily ? Mají být všechny stejné, tedy kromě vůní, ale mě každý přijde trošku jiný :). Třeba ten perníčkový podle mě hydratuje nejlépe, naopak ten s horkou čokoládou nic moc a jahodový je průměr. Všechny krásně voní, opět perníčkový vede, protože voní nejintenzivněji a ten s horkou čokoládou není cítit téměř vůbec. Rozhodně nehydratují po 24 hodin, jak píší, já se s nimi například natírám co 20 minut, když nemám co dělat a potom mám ruce jak dětskou prdelku, hihi :). Ovšem perníčkový krém nechá ruce hydratované po několik hodin, dokonce stále voní, což se o horké čokoládě říci nedá, nevoní, skoro nehydratuje. Jahodový je také dlouho voňavý a hydratuje, ale ne tak dobře jako perníček :). Krémy můžete sehnat v drogeriích, kde mají Essence za krásných 35 Kč, čemuž se nedá odolat :). Konzistence je taková polotužší a dobře se roztírá i vstřebává.Čeho jsem si všimla je, že obaly nejsou plně naplněné, jen tak něco málo přes půlku, takže obsah určitě není 75 ml, ale tak 50 ;).Musím také urazit tu slečnu na obale, který vypadá jako žena Lorda Voldemorta :D, ale to už je vedlejší.


Shrnutí: Za tu cenu jsou velmi dobré a pro mě v tomto ročním období nepostradatelné :). Určitě do nich příští rok půjdu znovu. Copak si pro nás Essence připraví příště ? :). Těmto krémům dávám čtyři berušky z pěti :).



Jaký je Váš oblíbený ? :)

With ♥ your eL.

3 comments :

  1. Doufám,že nebudou vyprodané,chci jeden pořídit mamince k Vánocům,tak jsem ráda za tuhle recenzi :-)
    Beru perníček! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No u nás už jsou vyprodané, tak snad ještě na nějaký narazíš :).

      Delete
  2. ja som si chcela kúpiť ten s horúcou čokoládou :) už vlastním jeden z minulého rokaa neviem na ňho dopustiť

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...