September 17, 2016

RECENZE | KOSMETICKÁ ŘADA PHARMA HYALURON OD PHARMATHEISS.


AHOJKY KRÁSKY ☺


Už tu zase dlouho nebyla nějaká ta recenze kosmetiky a tak to teď napravím a jednu vám sem písnu. Když jsem dostala možnost vyzkoušet nějakou novou kosmetickou řadu od značky Pharmatheiss, tak jsem přikývla. A proč? Ne proto, že bych za každou cenu musela vyzkoušet něco, co mi kdo nabízí. To určitě ne. Ráda zkouším mně neznámé značky a věci, které bych si sama nekoupila a rozšířila tak obzory jak sobě, tak i vám a krémíky na pleť, to je moje. Takže jsem spolupráci přijala.

Výrobce Pharmatheiss je německá značka z Homburgu. Jejich produkty obsahují kyselinu hyaluronovou ve farmaceutické kvalitě, která se používá v estetické dermatologii. Tato kosmetika by se měla zavádět na český trh teď v průběhu září a prodávat se bude v lékárnách a na stránkách Natur Produkt, který působí v oblasti prodeje a distribuce kosmetických produktů, doplňků stravy a dalších věcí především do lékaren. 

Tato řada se skládá z denního a nočního krému a tří pečujících sér. Mně je poslali už v červnu, abych produkty mohla pořádně vyzkoušet. Myslím, že mám vyzkoušeno a můžu vám o těchto produktech něco napsat.


KRÉMY


Krémy mají praktické balení s pumpičkou, takže se nemusíte bát, že se vám do krému dostanou nějaké bakterie z rukou. Když zkouším nový krém, vždy se bojím, aby nebyl příliš parfemovaný, protože když je moc převoňaný, tak to dráždí nejen můj nos, ale občas i pleť. Tyto jsou naštěstí parfemované jen minimálně a ještě moc příjemně. Nejsou hutné, ani nějak mastné. Po nočním krému mám pleť vždy krásně zhydratovanou a jemnou. Denní krém je jemný a je suprový pod make-up, pod kterým nedělá žádnou neplechu. Oba pleť krásně vyhladí a vyživí, opravdu cítím ten rozdíl, že mám krásně hladkou pleť.

SÉRA

V sadě jsou hned 3 séra. Hydratační, zklidňující a vyhlazující. Jako první jsem sáhla po tom hydratačním, jelikož mám suchou pleť a myslela jsem si, že mi bude i nejvíce sedět. Nakonec tomu tak nebylo, což mě překvapilo, protože zrovna to hydratační mi přišlo, že vysušuje nejvíce .. zvláštní. Zároveň bylo i takové hodně lepkavé, poměrně nepříjemně. Toto mi tedy moc nevyhovovalo. Jako další volba bylo to zklidňující. To byla trefa do černého. Po něm jsem měla nejvyživenější pleť a žádný pocit příliš napnuté pleti, který nenávidím a s tímto sérem se to nedělo, takže to mi vyhovuje nejvíce. No a poslední sérum s vyhlazujícím účinkem mi přijde poměrně podobné účinky tomu zklidňujícímu, jen jsem po něm měla ještě o něco jemnější pleť, což se mi také moc líbilo. Až na to hydratační jsem s nimi moc spokojená. Vždy si večer dočistím pleť, nanesu sérum, které nechám vstřebat a na něj nanesu noční krém, takže je moje pleť vždy maximálně vyživená na noc a ráno se probouzím s krásnou jemnou pletí :). 

Tato sada je hlavně určena proti vráskám. Tuto účinnost vám bohužel nemůžu potvrdit, jelikož ještě žádné vrásky nemám, Ale co opravdu vidím je to, že pleť opravdu krásně vyhladí a vyživí.


Abych to shrnula ... pokud máte rádi dražší kosmetiku z lékárny nebo máte citlivou pleť, tak můžu sadu vřele doporučit (tedy až na hydratační sérum). Nenašla jsem žádnou negativní věc. Mám právě poměrně citlivou pleť a po něčem se mi obličej dokonce osype, ale u této kosmetiky jsem naštěstí žádný problém neměla :). Produkty z této řady už jsou k zakoupení právě na e-shopu Natur Produkt.


2 comments :

  1. Značku vůbec neznám, ale ty séra mě zaujala :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. Kosmetická řada mně velmi zaujala. Já na pleť nejradši používám klasický krém od Nivei, případně nějaké denní krémy z Oriflame.

    Lifestyle and beauty

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...