March 19, 2016

ŘASENKA AVON - COMB IT.

AHOJKY KRÁSKY :)

Jsem to ale ostuda, už tu hooooodně dlouho nebyla žádná recenze a já dostala strašné nutkání nějakou napsat. Už nějakou dobu se s vámi chci podělit o moje dojmy z řasenky od Avonu, která má velice neobvyklý kartáček. Vypadá jako malý hřebínek a mě zkrátka lákalo, jaký by mohl být. Řasenka vypadá, že by nemusela slepovat a mohla by řasy pěkně pročesat a oddělit. Toto jsem si o ni myslela a jaká nakonec je?


Co slibuje? ,,Řasenka Comb It! s kombinovaným kartáčkem, který řasy dokonale oddělí. dodává řasám objem snadno oddělí každou řasu poskytuje plné krytí Unikátní kartáček umožní propůjčit řasám barvu od kořínků ke konečkům. Řasenka se díky svému složení nerozmazává, netvoří žmolky a rovnoměrně nanáší barvu na každou řasu zvlášť. Oftalmologicky testováno. Hypoalergenní. Vhodné i pro citlivé oči nebo nositele kontaktních čoček."

Co splnila? Nejdříve začnu balením. To má krásnou jarní zelenou barvičku, což se mi líbí. Kartáček sám o sobě vypadá moc hezky a mám pocit, že jsem takový u žádné řasenky neviděla, proto mě tak lákal. Při použití už to taková sláva nebyla. Strašně špatně se s ním pracuje, při první vrstvě se na řase dostala kupa produktu a při dalším přetření se řasy totálně slepily. Navíc je řasenka hrozně mokrá, takže o to více slepuje řasy, možná, že až lehce zaschne, tak se s ní bude pracovat mnohem lépe.  Po pár minutách pročesávání se mi lehce povede řasy oddělit, jenže na nich už mám asi kilo řasenky, takže to nevypadá vůbec hezky. Drží sice celý den a nikam se nedrolí, což je ale v případě této řasenky spíše na škodu, když se jí chci zbavit hned po nanesení :D.



Cena: 129 Kč

Kde se dá koupit? Katalog Avon.






Stojí za koupi? Rozhodně ne. Seženete mnohem kvalitnější řasenky za stejnou cenu, ne-li ještě levnější, které jsou stále lepší, než tato.

Každopádně jsem ráda, že jsem řasenku vyzkoušela a ukojila tak svoji zvědavost, jaká by řasenka mohla být. Teď už vím, že na prd :D.


Nebo je tu snad někdo, komu tato řasenka vyhovuje? :)



6 comments :

  1. Pěkný článek :) tuto řasenku jsem nezkoušela, ale ten kartáček vypadá vážně zajímavě, tak škoda že je naprd :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :). Působí na první pohled skvěle, ale dobrá bohužel není, škoda :)

      Delete
  2. Takové kartáčky mám moc ráda, díky za tip :-) Kyrkys

    ReplyDelete
  3. Skvělá recenze! Zvu tě ke mě na blog, právě tam probíhá Giveaway/jarní soutěž:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Já s těmito kartáčky moc neumím, vždy mám vše kolem opatlané.. :(

    ReplyDelete
  5. Ten kartáček je opravdu zajímavý, ale ten efekt je vážně děs :D Děkuji za upozornění, tuhle řasenku si určitě nepořídím :D Hezká recenze! :)

    SweetElis

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...