March 29, 2016

PALETKA NA KAŽDODENNÍ LÍČENÍ | E STYLE 01 NATURAL.

AHOJKY KRÁSKY :)


Dnes vám chci ukázat úžasnou paletku, která má v sobě odstíny na každodenní nošení....přirozené a matné. Je to přesně paletka, kterou já jsem dlouho sháněla a má i přesně seřazené odstíny, jak jsem si představovala. Od světlého stínu pod obočí a do vnitřního koutku, až po tmavý stín do záhybu oka. 

Paletka v sobě ukrývá přirozené hnědavé odstíny. Všechny jsou matné, jen jeden má lehký shimmer a druhý jemné třpytky, které ale téměř nejsou vidět. Stíny při styku se štětcem lehce práší, ale to mi nevadí, protože jakmile se dotknou oka, tak krásně přilnou a nikam se nehnou. Pigmentace je naprosto bombová a to i u nejsvětlejšího matného krémového odstínu. Moc často se nepoštěstí, že by byly světlé matné stíny tak pěkně pigmentované, takže mě to mile překvapilo. Velice jednoduše se dají rozblendit, což určitě ocení začátečníci. Vydrží na oku celý den, aniž by se slévaly v záhybu oka.

Postup mého líčení s touto paletku vypadá asi takto: prostřední stín do záhybu oka jako přechodovou barvu, tmavší hnědý stín do ohybu oka, přes celé víčko lehce třpytivý meruňkový stín, nejtmavší hnědý stín do vnějšího koutku oka a nejsvětlejší stín do vnitřního koutku a pod obočí. Je to rychlé a jednoduché a navíc máte všechny potřebné stíny pěkně pohromadě ☺.

Z této paletky jsem unešená, dá se s ní vykouzlit jednoduché jemné, ale i výraznější líčení. Balení paletek e-style je zkrátka dokonalé a pevné a ukrývá v sobě i malé zrcátko, což určitě někdo ocení. Používám ji teď téměř každý den a už ji nedám z ruky :)

Já jsem ji dostala k recenzi od e-shopu rozlevaneparfemy.cz a jsem moc ráda, že jsem si mohla vybrat právě tuto paletku, protože jsem po ní dlouho pokukovala :).




Máte někdo tuto krasavici? :)







5 comments :

  1. Paletka vypadá opravdu hezky. E-style paletky jsou jedním slovem perfektní. Drží, jsou krásně pigmentované, skvěle se s nimi pracuje...Plánuješ s ní nafotit líčení?

    ReplyDelete
    Replies
    1. to tedy jsou a za tu cenu jsou úžasný :) nějaké jednoduché už jsem s ní točila, ale klidně můžu i něco nafotit :)

      Delete
  2. Tuhle paletku nemám, ale barvičky má krásné! :)

    SweetElis

    ReplyDelete
  3. Chtěla bych si něco od této značky pořídit, zaujala mě hlavně fialková verze paletky :)

    ReplyDelete
  4. Pár paletek E-style mám, a o téhle uvažuji také, poslední dobou do práce nosím nude jemné líčení :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...