March 26, 2016

LAK NA NEHTY | RIMMEL SALON PRO - 237 SOUL SESSION.

AHOJKY KRÁSKY :)


V dnešním článku se opět podíváme do světa laků, ve kterém vám představím můj nový kousek.... krásný nude lak od Rimmel v odstínu Soul Session. Padl mi do oka hned v drogerii, tedy hned poté, co jsem viděla, že jsou tyto laky v akci pouze za 49,-  :D. Musela jsem si zkrátka nějaký vybrat a tento byl jasnou volbou. 

Lak má krásnou růžovo hnědou nude barvičku. Mám teď ráda nenápadné laky a tento se mi opravdu líbí. Dnes jsem si našla čas a konečně si ho nalakovala a........jsem unešená. Lak na nehtech působí elegantně, žensky a opravdu lichotí mé světlé barvě pleti. Měl by mít gelový finish, což opravdu má, jelikož teď moje nehty vypadají skutečně jako gelové. Má skvělý lesk. Nemá sice zrovna to největší krytí, ale vzhledem k tomu, že ultra rychle schne, tak byly tři vrstvy za chvíli hotové. Překvapil mě štěteček, který mě zprvu trošku vyděsil, jelikož je hodně široký a plochý a na konci má štětinky lehce zaoblené. Mé obavy byly však zbytečné, protože se mi s ním pracovalo naprosto parádně. Štěteček se bez problému dostal až ke kůžičce a vytvořil úhledný oblouček.

Myslím, že si pořídím i nějaký další odstín, protože tento lak se mi všemi vlastnostmi zamlouvá ☺.







Máte nějaký lak z této řady? Jak jste s ním spokojené? :)



9 comments :

  1. Pěkný článek :) tento má krásný odstín, já mám doma jeden světlounce fialový a taky si ho nemůžu vynachválit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji :) fialovou barvu mám taky ráda :)

      Delete
  2. Krása :) Mám od Essence takový víc do hněda a pak jeden studenější s kapkou fialové, ale taky ještě v nude spektru :)

    ReplyDelete
  3. Z téhle řady žádný lak nemám, protože mě v drogerce nikdy nezaujaly, ale tenhle dostín vypadá moc hezky :)
    Double Infinity by Ella

    ReplyDelete
  4. Hrozně moc se mi líbí kvalita fotek. Předpokládám, že jsou to fotky z nového foťáku že? ;) Barvička laku je opravdu moc pěkná ;) Nehty vypadají krásně a upraveně.

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji :) jojo, z nového a fotky a barvy jsou mnohem hezčí :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...