March 24, 2016

JDEME DÁT VLASY DO POŘÁDKU !

AHOJKY KRÁSKY :)


V zimě naše vlásky vždycky trpí, zvláště tuto zimu, kdy bylo jednou teplo, potom mrzlo, jako když praští a takto se to střídalo pořád dokola, takže to vlasům rozhodně nedělalo dobře. Mně strašně vlasy elektrizovaly, což z duše nenávidím, myslím, že to bylo kvůli mrazům, protože v létě se mi to téměř neděje a asi to bude tím, že byly vlasy oslabené a mrazem vysušené.

 Já udělala zásadní chybu v tom, že jsem někdy před zimou přestala o vlasy pečovat, nějak jsem na ně nemyslela, kvůli stěhování a to se na nich hodně podepsalo. Začaly mi padat, lámat se, třepit se a vypadaly dost žalostně a jako oškubané. Řekla jsem si: ,,DOST!... už je potřeba s nimi něco udělat a dát jim potřebnou péči, abych nevypadala jako oškubaná slepice obecná."

Nejdůležitějším krokem bylo nejdříve vlasy zastřihnout a to o hodně velký kus, vzhledem k rozsáhlému poškození. Sice jsem si vlasy pěstovala a konečně je měla pod prsa, ale když vypadaly tak škaredě, tak jsem z toho vůbec neměla radost a bez váhání jsem vlasy i o těch 15cm zkrátila....A udělala jsem dobře! Vlasy jsem hned po zásahu kadeřnice měla konečně objemné a hladké na dotek (i na pohled). Rozhodně vypadaly tisíckrát lépe. 


Jenže samotný střih rozhodně nestačil. Ano, vlasy sice vypadají lépe, ale my je v tomto stavu chceme i nadále udržet. K tomu nám pomohou různé vlasové produkty a tak jsem naběhla do drogerie a koupila věcičky, které jim určitě neuškodí, spíš naopak. A jaké jsem si nakonec odnesla?





1. HEAD & SHOULDERS S VŮNÍ JABLKA

V zimě se mi strašně vysušila pokožka hlavy. Je to dost nepříjemné, těsně u čela mě to docela svědilo a když už jsem to jednou nevydržela a poškrábala se, tak začalo sněžit, no dovedete si to představit. Musím říct, že jsem tento populární šampon proti lupům nikdy neměla, což je divné, ale je to tak. Docela mě i lákal, takže jsem sáhla právě po něm a neodolala jsem tomu s vůní jablka a voní opravdu hezky ☺



2. GLISS KUR MASKA NA VLASY

Po řádném umytí musíme vláskům poskytnout důkladnou péči a než si pořizovat balzám, tak rovnou použiju masku, která podle mě vyživuje ještě lépe (alespoň se mi to tak osvědčilo). Už jednou jsem nějakou masku od Gliss Kur měla a byla jsem moc spokojená. Od té doby vylepšili obaly, přijdou mi i menší, ale mně menší balení vyhovují více. Tato maska neskutečně nádherně voní a vůně se po vyfoukání drží i ve vlasech (zrovna dneska si k nim po včerejším první použití musím pořád čuchat :D ). Vlasy se po ní pěkně daly rozčesat, takže jsem je nemusela nějak moc škubat.



3. GLISS KUR EXPRESNÍ BALZÁM

Tyto spreje jsou super, když mi vlasy nejdou někde rozčesat (většinou vzadu na hlavě, tam stále bojuji), stačí nastříkat, vmačkat do vlasů a můžeme rozčesávat. Rovnou ho nanáším po celé délce vlasů a klidně i v hojném množství (vlasy nemastí), takže jim dám další péči navíc.



4. BIOHAR

Toto je můj svatý grál, můj milášek. Na rok jsem ho přestala používat a za pár měsíců to bylo už docela poznat, vlasy mi začaly více padat, jako před jeho používáním a kdyby to šlo ještě dál, tak bych asi přišla o všechny vlasy (haha). Opět jsem ho začala používat, aby mi narostly nové vlásky a znovu se mi zahustily (protože Biohar na toto opravdu funguje). Používám ho už skoro měsíc a už vidím trochu rozdíl, vlasy mi alespoň přestaly padat v tak hojném množství. Teď už jen vydržet, pravidelně používat a vlásky budou zase vypadat pěkně :).




Používám k tomu ještě další a další produkty, ale o těch až jindy, třeba ve videu, kde se přímo budu zabývat mojí péčí o vlasy. Chtěla jsem vám jen ukázat, co jsem si pořídila nového a co začnu pravidelně používat. doufám, že se nám po zimě vrátí vlásky do normálu a budou zdravé a lesklé.

Kdo jde to této ozdravné kúry se mnou? ☺








12 comments :

  1. Na té nové úvodní fotce Ti to moc sluší!

    ReplyDelete
  2. Já mám moc ráda produkty od Aussie, ale ani šampony značky Balea nejsou špatné :) A jako masku doporučuju Gestil Wonder!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ta Gestil Wonder mě vždycky lákala :)

      Delete
  3. Gliss kur je super, já mám moc ráda ten v černém obalu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu jsem právě měla, tak jsem chtěla zkusit ještě jinou :)

      Delete
  4. Moc ti to sluší na té profilové fotce tady na blogu ;) Článek je také moc pěkný....jen mě mrzí, že přidáváš tak málo. (Já vím, žijeme ve spěchu a někdy na to není ani nálada) Jen jsem tím chtěla říct, že tvé krátké, (zato výstižné) články, mám moc ráda a klidně bych jich brala víc. A s některými věcičkami jsi mě inspirovala a asi je budu taky nutně potřebovat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :). Teď, co mám nový foťák, tak bych chtěla přidávat častěji :)

      Delete
  5. Biohar mám taky doma a zatím si na něj nestěžuji, právě naopak ^^

    ReplyDelete
  6. Zdravím tě :) biohar taky používám už dlouho, a vypadá to, že se ho jen tak nevzdám :D zdá se mi, že mám hustší vlasy, než před ním :) no a kúra od gliss kur na rozčesání nesmí u mně chybět, mám dlouhé vlasy a bez něj bych je po umytí vůbec nerozčesala :D můžu doporučit ještě tu od Pantene, přišla mi možná ještě lepší :) díky za článek :)

    ReplyDelete
  7. Ahoj, já jsem dlouhou dobu bojovala s padáním vlasů a vůbec nic mi na to nemohlo zabrat. Hodně mě to trápilo, a tak jsem se s problémem svěřila kamarádce, která mi na to doporučila Keratin Exclusive. Musím říct, že kvalita mých vlasů se během pár týdnů zlepšila o sto procent, a tak jej vřele doporučuji každé z vás, která má obdobný problém. V kamenných prodejnách se však shání špatně, a tak bych spíše volila objednání z https://www.beamia.cz/vlasova-pece/1/

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...