January 9, 2016

SALLY HANSEN | 510 BRICK WALL.

AHOJKY KRÁSKY :)

•   Tak jsem opět zkusila další lak od Sally Hansen, který má nádhernou tmavě vínovou, až hnědou barvu, je to taková hodně vampy barva. Vypadá na nehtech moc pěkně. Tedy vypadala, protože momentálně doma uklízím, maluju, vytírám, takže je mám celé oloupané a olámané, takhle žalostně už dlouho nevypadaly :D.


•   Každopádně už se těším, až si je dám zase do kupy a nanesu si na ně novou vrstvu gelového laku a nějaký pěkný lak, už mě to deptá :D. V bytě už ale s úpravami finišujeme, takže si brzy můžu zase udělat pěkné nehty :).


•   Tento lak určitě doporučuji, je opravdu nádherný, rychle schnul a výdrž byla také dobrá :).








No není nádherný? :)



5 comments :

  1. Ten má krásný odstín a máš moc hezké nehty :)

    ReplyDelete
  2. Tak tento lak vypadá opravdu krásně. K Vánocům jsem také dostala sadu na "gelové nehty" a jsem s tím zatím moc spokojená. Máš krásné a dlouhé nehty ;)

    ReplyDelete
  3. Ještě jsem se tě chtěla zeptat na odstraňování gel laku. Nevím jestli dělám něco špatně (jela jsem ale podle přiloženého návodu v setu) ale gel lak ani nemusím odstraňovat alobalovou metodou, protože mi to jde sloupnout jako strip lack (ten se právě po 14 dnech z nehtů jednoduše sloupne) ale u gel laku by to tak být nemělo. Tak jsem se tě chtěla zeptat, jestli tobě to jde také sloupnout nebo jestli odstraňuješ gel lak klasickou alobalovou metodou?

    ReplyDelete
  4. Nádherná barvička na Tvých nehtech :)

    ReplyDelete
  5. Miluji tuto barvu. :)
    www.dendyss.blogspot.cz

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...