November 18, 2015

TIP | PŘIROZENÁ RTĚNKA Z DROGERIE.

AHOJKY KRÁSKY :)

V dnešním článku vám chci dát tip na krásnou přirozenou rtěnku z drogerie v krásné fialovou hnědé barvě a za skvělou cenu. O jakou rtěnku jde? Je to konkrétně rtěnka od Essence v odstínu 03 Come Naturally, do které jsem se hned zamilovala. Je to přesně odstín, který mi sluší nejvíce, vypadá přirozeně a lehce zvýrazní moji přirozenou barvu rtů. 

Mám moc ráda rtěnky od Essence, jsou krásně krémové a dobře hydratují. Výdrží nejsou sice skvělé, ale mně to vůbec nevadí, spíše jsou to takové barevné balzámy na rty, což je pro mě nejlepší kombinace, nesnesu suché rty, ale taky, kdo ano. Myslela jsem ,že na mě ta rtěnka bude tmavá, ale ona tak jen v obalu působí, dodá rtům jen jemný nádech. Pokud sháníte levnou rtěnku s drogerie, tak určitě sáhněte po této, opravdu za to stojí :).











Taky máte tuto rtěnku? :)



15 comments :

  1. Ahoj Luci,
    nenatočíš nějaký update seriálů, která sleduješ? :-)
    A třeba nějaké tipy na filmy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahoj :) přemýšlím, že natočím nějaké poznatky a názory třeba na nové série seriálů, které sleduji :)

      Delete
  2. Boží odstín, tobě hodně sluší :)

    SweetElis

    ReplyDelete
  3. Tento odstín ti vážně moc sluší! Já z této řady vlastním pouze jednu rtěnku, ale jsem s ní také spokojená:) Určitě mrknu i na tento odstín!

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. ahoj, kdy bude vyhlášení giveaway?

    ReplyDelete
  5. Dneska jsem si jí taky koupila ;) Díky za tvůj tip (na mě vypadá ale malinko tmavší jak na tobě)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je super :). Tak snad ti bude vyhovovat stejně jako mně :)

      Delete
  6. Mám tutéž rtěnku už nějakou dobu a opravdu mi velmi vyhovuje:) Používám ji téměř denně, vypadá elegantně k nějakému klasickému outfitu a líčení, ale celkově i na denní nošení, protože je prostě přirozená, nude :) K tomu úžasně hydratuje a je taková krémová. No úžasná! I cena je velmi přijatelná, takže rozhodně doporučujii:)
    Jinak Lonnie, máš opravdu jeden z nejlepších blogů a jsi i moje jedna z těch nejoblíbenějších youtuberek. Jsi ve videích milá a svá :)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...