November 22, 2015

TIP | ESSENCE EYE BLENDER.

PŘEJI VŠEM KRÁSNOU NEDĚLI :)

Dnešní článek bude opět z nové rubriky ,,TIP" a tentokrát do ní zařadím štěteček na blendění od Essence. Nemám teď moc možnost se podívat do drogerie jako dříve, takže jsem si ani nevšimla, že má Essence nové štětce. Musím říct, že jejich design mě naprosto uchvátil, štětce mají nádherné pastelové barvy a josu na pohled neskutečně roztomilé. Jelikož mě zaujaly na první pohled, musela jsem alespoň dva vyzkoušet. Dnes bude článek pouze o jednom, protože štěteček na oční linky jsem už několikrát chválila ve videu a moc ho doproučuji. 


Už dlouho hledám štěteček na blendění nebo alespoň na nanášení přechodové barvičky a tento je na to dokonalý. Je hustý, má delší štětinky a je lehce placatý, takže se s ním skvěle dostanete do ohybu oka. Má syntetické štětinky,  je neskutečně úžasně heboučký, takže oko spíše hladí a to napomáhá jednoduchém rozblendění stínů do ztracena. Vůbec nepelichá. Za 45Kč je to skvělý kup :). Dělám si  zálusk i na klasický štěteček na stíny, zkrátka mi to nedá a musím si ho koupit taky. Myslím, že tyto štětce se Essence moc povedly :).




Jak se vám tyto nové štětce líbí? :)





9 comments :

  1. Od Essence blendící štětec mám, ale ten starý, který má trošku tvrdší štětiny, ráda bych vyzkoušela tento nový. Celkově mám jejich štětce ráda, včera jsem si koupila ten na korektor a je super :)
    Double Infinity by Ella

    ReplyDelete
  2. Já mám zkušenosti jenom s jejich štětci na pudr a tvářenku, používám je jako cestovní a nejsou vůbec k zahození :)
    Simushka in Bubblegum

    ReplyDelete
  3. Mám ho také a tak nějak se s ním nemůžu zžít, a to už ho mám nějakou dobu.

    ReplyDelete
  4. Já mám strašně moc ráda pastelové barvy, takže mě také zaujaly už na první pohled:) Zatím mám ale ve své sbírce jen ten na oční linky. Jinak tato nová rubrika, kde nám dáváš tipy na různou kosmetiku se mi moc líbí a už se těším na další tip!:)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Měla jsem ho a v clkem mi vyhovoval

    ReplyDelete
  6. Já si stíny nemaluji ale měla jsem na pudr a je moc měkký a chlupatí trochu :/ :)

    ReplyDelete
  7. Vyzerá, že má veľmi dlhé štetinky :/

    ReplyDelete
  8. Milujem ich dizajn. Ja som dokonale spokojná s Essence štetcom na očné linky (používam ho na obočie) ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...