October 29, 2015

SALLY HANSEN XTREME WEAR NAIL POLISH - 150 SUN KISSED.

AHOJKY :)

Už tu dlouho nebyl lakovací článek, tak si dnes jeden dáme. Bude konkrétně o jednom laku a to od Sally Hansen. Je to můj první lak od této značky a byla jsem zvědavá, jaký bude. Zatím mám jeden, ale o Vánocích se mi sbírka rozroste, jelikož mamka využila akce v DMku, kde jste při nákupu nad 900,- od Sally Hansen dostali startovací kit na gelovou manikúru, takže mi mamka nakoupila tunu laků a budu mít i tu gelovou sadu, na kterou se nesmírně těším, hlavně si chci vypěstovat delší a pevnější nehty.

 Zatím jsem mamku ukecala alespoň na ten oranžový, protože se hodí na podzim, je to perfektní podzimní a Halloweenská barva :). Když jsem lak vyzkoušela, začala jsem se těšit ještě více na další laky této značky. Ten lak je úžasný, dobře se aplikuje, štěteček je tak akorát a pěkně se s ním pracuje. Lak je hezky pigmentovaný, kryje již v jedné vrstvě, ale já automaticky dávam vždy dvě, aby to vypadalo ještě lépe. Lak rychle schne, což já oceňuji, když vždy večer narychlo lakuji. Vydržel mi na nehtech tři dny, což je asi nejvíce, co mi kdy lak vydržel, takže jsem nedšená :). Laky seženete v drogerii za nějakých 99 Kč a vřele ho doporučuji, protože je to vážně pecka :).






Máte nějaké laky Sally Hansen? :)



5 comments :

  1. Já mám teď taky pár dní nový lák - stejnou řadu ale jinou barvu, a taky jsem s ním nadmíru spokojená. Vydržel mi nejdýl ze všech laků co mám :)
    http://veronicaslife8.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. tiež mi lak dlho nevydrží! :/ ale tento mám, ešte som ho neskúšala, a mám ho v krásnej vínovej farbe, takže myslím, že už by som ho mala začať používať :D

    ReplyDelete
  3. Tak to jsem natěšená na tvé nehty po gel-laku. Já už ho mám nějakou dobu, nedávám ho pravidelně, ale momentálně ho mám a jsem s ním moc spokojená. Drží se mnou už druhý týden. Ale jinak k Sally Hansen lakům moc důvěru nemám, sama uvidíš :-)

    ReplyDelete
  4. Laky Sally Hansen jsem zatím nezkoušela, ale už se na to nějakou dobu chystám. Tahle barvička vypadá nádherně :)
    Double Infinity

    ReplyDelete
  5. Miluji oranžovou v líčení a tenhle odstín oranžové je skvělý na nehteh. Já by jsem ho viděla i v rtence.

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...