October 27, 2015

ŘASY ARDELL 107 A LEPIDLO DUO.

AHOJKY :)

Dnes vám blíže ukážu a řeknu svůj názor na nalepovací řasy Ardell a lepidlo na řasy od DUO, které mi e-shop prodavamekosmetiku.cz zaslal k vyzkoušení. Hrozně jsem se těšila, až oba produkty vyzkouším, protože jsem na ně slyšela samou chválu. Jak obstály u mě? :)



ŘASY: Jsou na pohled moc pěkné, krásně střižené, vždy se střídají krátké chloupky s dlouhými a vypadají opravdu skvěle. Měly by být přírodní, takže by měly i vypadat přirozeně. Jiný styl by asi přirozeně vypadal, ale tyto řasy jsou spíše pro dramatické líčení nebo jak jsem je použila já, tak na nějaké Halloweenské líčení. Jsou na mě až moc dlouhé a výrazné, jelikož nevlastním příliš velké oči, takže tyto řasy mi spíše oči zatratí. Na mé Halloweenské líčení se ale hodily perfektně a moc líčení podtrhly :). Plánuji si pořídit jiný styl, nějaký, který by se dal nosit i k běžnému dennímu líčení, protože řasy jako takové jsou skvělé, moc hezky se s nimi pracuje, jsou lehoučké a krásně přilnou na oko. Pokud chcete výrazné řasy, tak tyto určitě doporučím, ke mně se ale bohužel nehodí :).




LEPIDLO: Je v obyčejné tubičce, ze které se dá jednoduše vymáčkout. Jeho konec je tenký a do špičky, takže se dobře nanáší na základnu řas. Schne poměrně rychle, stačí cca 50 vteřin a lepidlo je už hezky lepkavé a krásně řasy přichytí na oku. Schne do průhledna, takže vůbec není vidět, když vám omylem uklouznou řasy po oku, jako se mi občas ze začátku stávalo. Lepidlo dobře drží, řasy se s ním sami vůbec neodlepovaly a zároveň jdou při odstraňování dobře sloupnout, aniž by to nějak tahalo. Pokud vám nějaké lepidlo zůstane na oku, jde jednoduše odstranit dvoufázovým odličovačem. Lepidlo vřele doporučuji, naprosto mi ulehčilo aplikaci řas, na což jsem poměrně levá, takže mi hodně pomohlo :).





Vlastníte některý z těchto produktů? Jaký na ně máte názor vy? :)



2 comments :

  1. Řasy jsou hodně výrazné. Já jsem dřív nosila také nalepovací řasy, ale pak jsem zkusila jiné lepidlo a opuchly mi z něj víčka a od té doby si řasy už nelepím.. :(

    The world of makeup

    ReplyDelete
    Replies
    1. To tedy jsou :). Já mám taky citlivé oči, ale tohle lepidlo mi nic špatného nedělá :)

      Delete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...