October 28, 2015

ESSENCE - MAKE ME BROW GEL NA OBOČÍ.

AHOJ KRÁSKY :)

Dnešní článek bude o mém novém favoritovi na obočí. Do nedávna jsem používala vždy jen pudrové produkty nebo tužky, které ale nevypadaly tak přirozeně. Essence mi s tímto gelem udělala nesmírnou radost, protože je to naprosto úžasná věc. 

Konečně jsem našla barvu, která mi sedí úplně nejvíce. Vždy jsem měla barvy, které jsou lehce do rezava a vůbec mi to nesluší, tato barvička je spíše do šeda, což mi vyhovuje a nevypadám jako klaun.

Ikdyž máte velmi světlé obočí, které téměř není vidět, stačí ho jen pěkně vytrhat do pěkného tvaru, přejet tímto gelem a rázem vytvoříte přirozený efekt, jakobyste nikdy neměli světlé obočí. Jednoduše se i nanáší, stačí se držet linie obočí, šup šup a máte hotovo. 

Celý den vydrží na obočí, zároveň ho zafixuje, takže se ani nehne a chloupky zůstávájí tam, kde mají. Vůbec se nerozmazává. Má malý kartáček, který perfektně stačí na obočí, není ani velký, ani moc malý. Seženete ho v drogerii za nějakých 69 Kč, což je super cena. Vřele ho doporučuji, já už ho nedám z ruky. Tak hlavně doufám, že ho Essence nepřestane vyrábět :).







Co říkáte na tento gel? :)



9 comments :

  1. Pěkná recenze :) já teď používám set na obočí od Essence a jsem s ním spokojená, ale tento gel bych taky ráda vyzkoušela :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tn já taky používala věky, ale tohle je mnohem lepší :)

      Delete
  2. Taky ho chci vyzkoušet, nicméně momentálně mám gel od Alverde a nemůžu si stěžovat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten od Alverde by mě taky zajímal :)

      Delete
    2. Vyzkoušela jsem oba a oba stojí za to. Nicméně ten tmavší mi přijde, že je do červena, nicméně mě to momentálně s mou barvou vlasů naprosto vyhovuje :)

      Delete
  3. Taky mám gel od Alverde a je super, tohle by mohlo být něco podobného :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně se na tomhle líbí ten maličkej kartáček :)

      Delete
  4. Také přemýšlím o koupi, ale bojím se, jak té barvy, tak toho, jak dlouho vydrží to balení :/

    SweetElis

    ReplyDelete
  5. Také jsem si ho chtěla koupit, ale nakonec jsem sáhla po tom hnědém gelu od Alverde, pro tento se ale také vrátím jak na něj koukám :)

    Týnka z blogu Live and Love

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...