July 18, 2015

Recenze | Báze pod oční stíny Avon.

Ahojky krásky :)... Dnešní článek bude zase po dlouhé době recenze. Konkrétně se dnes zaměříme na bázi pod oční stíny od Avonu, na kterou jsem byla hodně zvědavá. Zatím jsem vyzkoušela jen jednu bázi a to od elfu, která je určená pro nanášení třpytek nebo glitrových stínů a je perfektní, stíny po ní mají intenzivnější barvu a skvěle drží. U této báze je to trošku jiný případ, proto jsem jí nejdříve nemohla přijít na chuť. Bázi bych chtěla používat hlavně z důvodu, že stíny budou barevnější, což se po této bázi neděje, takže proto se mi zpočátku vůbec nelíbila. Ovšem s příchodem léta a parných dnů jsem začala pozorovat velké změny s touto bází. Všimla jsem si, že stíny se už tolik nerozpíjí a drží celý den na svém místě, ikdyž se mi víčka mastí jako blázen v tomto horku. Říkala jsem si, že jsem třeba jen použila dobré stíny, které by držely i bez báze, ale opak byl pravdou. Udělala jsem si malý testík, kdy jsem na jedno oko použila bázi a na druhé ne. Byla jsem velmi překvapená, jak velký rozdíl to byl. Zatímco na jednom oku stíny vypadaly jako ráno, tak na druhé se mi vytvořila obrovská čára. Podívejte se na fotky a uvidíte sami :). Konzistence je taková jemná, pěnová a nelepkavá, takže se dobře na oku roztírá.

Takže pokud hledáte bázi, po které stíny budou držet celý den, jako ulité, sáhněte po této. Určitě nebudete litovat. Za tuto cenu asi lepší neseženete, takže se na ni určitě mrkněte :)





RÁNO PO NALÍČENÍ

PO CELÉM DNI V HORKU


2 comments :

  1. Tuhle bázi má moje mamka a zrovna jsem ji taky chtěla vyzkoušet. Udělala jsi mi radost, protože by se mi hodila nějaká právě v těchhle vedrech, takže ji určitě zkusím :)

    SweetElis

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...