July 12, 2015

Foto-Líčení | Jednoduché stříbrné líčení.

Ahoj krásky :) ... Na blogu už dlouho nebylo žádné líčení a tak se s vámi podělím o jedno, které se mi vcelku líbilo :). Je rychlé a přitom i docela pěkné. Příjde mi, že pěkně rozzáří oči a hodí se jak na den, tak i na večer. Já mám hrozně ráda stříbrnou barvičku na očích a myslím si, že mi i docela sluší. Zvláště se mi líbí v kombinaci s fialovou barvou. Například přes pohyblivé víčko stříbrnou a do vnějšího koutku tmavší fialovou. Teď se jdeme podívat pouze na verzi bez fialového stínu.

Pleť: Nejdříve jsem použila bázi pod makeup od Maybelline, přes ni jsem nanesla make-up od Rimmel a trošku pudru od Dermacolu pod oči. Dále jsem si vzala rozjasňovač od MeMeMe a houbičkou zapracovala přes lícní kosti. K opalenějšímu dojmu jsem použila takový ten velký bronzer od Essence, který mám už neuvěřitelně dlouho a myslím, že to byl můj první bronzer vůbec. A nakonec tvářenku s reliéfem krásné růžičky od Essence, která je krásně růžovoučká a má v sobě i jemný shimmer.

Oči: Použila jsem Warm Shimmer paletku od Zoevy. Přes celé víčko jsem nanesla stříbrný stín, který jsem rozblendila pomocí světle hnedého stínu v záhybu. Dále jsem udělala linky pomocí NYC linek v peru v hnědé barvě. Na spodní víčko jsem ve větší míře nanesla tmavě šedý stín, který jsem rozblendila jen lehce pomocí čistého štětce. Nakonec řasenka Seduction Codes od Astoru (oranžová). Na obočí jsem použila tužku od Avonu a čirý gel na obočí od Miss Sporty.

Rty: Na rty jsem použila nude rtěnku od Essence a světle růžový lesk od Avonu.





13 comments :

  1. Super líčenie, veľmi ti to pristane :)

    Môj BLOG /KLIK/

    ReplyDelete
  2. Krásné líčení a musím pochválit nádherně udělané linky, já jsem na ně občas úplně levá když nemám svůj den :D

    My Wishlist #1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :). A to jsem si zrovna říkala, že se mi moc nepovedly :D

      Delete
  3. Moc ti to sluší

    ReplyDelete
  4. Líčení se mi moc líbí, super pro inspiraci.

    ReplyDelete
  5. Moc hezké líčení :) mám pocit, že tě odněkud znám :D nevyskytuješ se někde blízko Uh. Hradiště?

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...