April 25, 2015

Recenze | Ziaja - Enzymatický peeling s mořskými řasami.

Ahojky krásky :) ... Dnes vám představím, pro mě dosud nepochopený, peeling, který vlastně není tak úplně peeling. Dostala jsem ho od Ziaji ke zrecenzování a když už ho mám řádně vyzkoušený, můžu vám o něm něco napsat :).


Co slibuje? ,,Jemně odstraňuje odumřelé kožní buňky. Vyhlazuje, hydratuje a zjemňuje pokožku. Usnadňuje pronikání účinných látek do pokožky."

Co splnil? Když jsem si vybírala tento peeling, představovala jsem si zkrátka klasický peeling, tedy hrubší zrníčka v jakémsi čistícím gelu. Proto mě dost překvapilo, že tohle jen vypadalo jako pleťová maska se zrníčkam v nedohlednu. Říkala jsem si, že tohle rozhodně nemůže fungovat jako peeling a odstraňovat odumřelé kožní buňky, opak byl ale pravdou. Při nanášení opravdu působí jako maska, má krásnou jemnou a příjemnou vůni. Ale až se opláchne teplou vodou, je to, jako byste si ,,drhli" obličej nějakým řádným peelingem. Nádherně pleť vyhladí, zhydratuje a zpevní. Je to vážně zázrak a doteď nechápu, na jakém principu vlastně funguje. Ale to je jedno, hlavně, že opravdu funguje. Obličej si nemusíte ničím ,,škrábat" a tento peeling přitom odvede stejnou práci. Jsem z něj unešená a doporučuju ho všem vyzkoušet, zvláště těm, kterým běžný peeling způsobuje nějaké podráždění :). Stojí jen 80Kč a můžete ho sehnat ZDE



4 comments :

  1. Super recenze :) ráda bych od této značky něco vyzkoušela ted mám alespon nového favorita :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vyzkoušej, mně zatím všechny od Ziaji vyhovovalo :)

      Delete
  2. Ten se mi moc líbí, určitě jej vyzkouším :)

    Make-up speciál - 1. část

    ReplyDelete
  3. Skvělá recenze :) určitě ho zkusím :)

    http://wormake.blogspot.cz

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...