April 4, 2015

Recenze | Ziaja - Anti Shadow Eye Cream.

Ahojky krásky :) ... Dnes se s vámi podělím o zkušenosti s mým prvním očním krémem. Ziaja byla tak hodná a poslala mi tento krém, společně s dalšími dvěma produkty, ke zrecenzování. Už ho používám téměř dva měsíce, takže nějaký názor na něj jsem si už stihla udělat :). Zakoupit ho můžete na stránkách Ziaji www.ruzova10.cz za nějakých 89 Kč, což je super. 

Co slibuje? ,,Rozjasňující krém pod oči a na oční víčka s chrpou. Vhodné i pro osoby používající kontaktní čočky. Rozjasňuje stíny pod očima a účinně zmenšuje jejich viditelnost. Hydratuje, tonizuje a lehce vypíná pokožku. Aktivně vyživuje, dokonale zpružňuje pleť. Důkladně vyhlazuje drobné vrásky. Dermatologicky testováno pod kontrolou oftalmologů. 
Aktivní látky:výtažek z chrpy, vitamin A, vitamin E, provitamin B5"

Co splnil? Jak už jsem říkala, je to můj první oční krém. Vždycky jsem si myslela, že je to zbytečná věcička, že bohatě stačí, když na oči použiju běžný pleťový krém. Ale omyl! Opravdu vidím rozdíl. Krém krásně vyživí oční okolí, udělá ho jemným a pružným. Má příjemnou svěží parfemaci. 

Má být vhodný i pro nositele kontaktních čoček, což můžu potvrdit, jelikož, když se mi krém omylem občas dostane do oka, neštípe a ani se nepřilne k čočkám, takže je snad neznehodnocuje.

Krém sice působí hutněji, ale při roztírání je jemný a rychle se vstřebává. Dobře hydratuje, ale není mastný.

 Dříve jsem měla občas problém se začervenáním nebo loupáním v okolí víček, s tímto krémem se mi to už neděje. Příjde mi, že okolí očí je takové oživené a nevypadám tak unaveně, jako dříve. Nemyslím si, že by rozjasňoval kruhy pod očima, to vážně ne, ale každopádně dobře ošetří oblast okolo očí, třeba i časem zamezí předčasné tvorbě vrásek, protože se mi zdá, že mám teď kůži takovou vypnutější, nemám tak povislá víčka a lépe se mi nanášejí stíny. Takže tento krém vám všem určitě s radostí doporučím, já jsem z něj nadšená :)



Jinak, kdybych měla zhodnotit i orientaci na jejich stránkách, tak z těch už jsem tak nadšená nebyla. Když jsem s nimi spolupracovala poprvé, měli přehledný design, kde byly i popisy výrobků a vše se dalo v pohodě najít. V tomhle se už téměř vůbec nevyznám, popisy výrobků nikde, takže ten vzhled už trochu pokulhává, ale za vyzkoušení jejich produktů ty nervy stojí :)

2 comments :

  1. Očný krém nepoužívam, no po prečítaní článku by som chcela určite nejaký vyskúšať. Ďakujem za tip. :)
    ChristyShades

    ReplyDelete
  2. Souhlasim, vyborny produkt. Nechces se navzajem sledovat?:)

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...