March 8, 2015

Recenze | Ziaja - Okurkový pleťový krém.

Ahojky krásky :) ... Po asi více, než měsíčním testování vám konečně můžu napsat recenzi na pleťový krém od Ziaji, který jsem dostala k vyzkoušení, za což Ziaje moc děkuji :). Jelikož jsem už jeden pleťový krém od této značky měla a maximálně mi vyhovoval, tak jsem neváhala a vybrala jsem si další.

Co slibuje? ,,Mastná,smíšená,normální pleť"

Jemně zvlhčující pleťvoý krém s výtažky okurky. 

Působení: 
• Intenzivně zvlhčuje a zklidňuje podráždění, 
• Stabilizuje působení mazových žláz, 
• Zklidňuje a vyživuje, 
• Viditelně rozjasňuje pleť a zlepšuje její vzhled

Co splnil? První, čeho jsem si všimla, bylo krásné balení, je takové malé a roztomilé. Já mám ráda krémy, které jsou v takovéhle dózičce, jelikož mohu použít celý jeho obsah a pohodlně se k němu dostat. Je to sice méně hygienické, ale já ho používám vždy, když mám umyté ruce, takže bych to tak nehrotila. Bála jsem se, že krím bude hutný nebo mastný. Na první pohled vypadá jako hutný, ale jeho konzistence je taková tužší gelová. Krásně se roztírá a rychle se vstřebá do pleti. Úžasně hydratuje a není přehnaně mastný, jen tak akorát :). Je také skvělý jako podklad pod make-up. Je opravdu jemný a pleť nijak nedráždí a to mám docela citlivou pleť. Už se mi obličej tolik neloupe, na což v zimě docela trpím, s tímto krémem nemusím tak často používat peeling. Seženete ho na stránkách Ziaja (www.ruzova10.cz) za 62Kč, což je naprosto skvělé.



Shrnutí: Po krému z řady Kozí mléko mám dalšího favorita. Tento krém jsem si taky zamilovala a používám ho každý den. Můžu vám ho vřele doporučit :). Dávám mu plný počet berušek :)








4 comments :

  1. Taky si ho plánuji pořídit, až dodělám jeden, co mám načatý :)

    ReplyDelete
  2. Kde se dá koupit? :))

    ReplyDelete
  3. Okurkový krém jsem nikdy nezkoušela, ale asi si ho pořídím. :)

    ReplyDelete
  4. Balení vypadá moc hezky, jdu omrknout ty stránky. :-)

    giveaway

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...