February 15, 2015

Recenze | Essence - Lash Princess Volume Mascara.

Ahojky krásky :) ... Ano, konečně jsem se dokopala k napsání recenze na moji oblíbenou řasenku od Essence, kterou vám slubuji už asi 3 měsíce :D. No jelikož už řasenku mám opravdu dlouho, tak jsem ji řádně ozkoušela a mám na ní co říct :). Mám vcelku ráda řasenky od Essence. Všechny, co jsem vyzkoušela, kromě jedné, mi vyhovovaly. 

Tato mě zaujala na první pohled už svým krásným obalem, který hodnotím jako nejlepší, který jsem kdy u řasenky měla, velmi se mi líbí detail mašliček. Řasenka není nijak přehnaně mokrá, takže se vám hned všude neobtiskne a poměrně rychle na řasách zaschne. Výdrž je také dobrá, ani po celém dni nošení se mi nikde nedrolí, tedy pokud si vyloženě nešmudlíte oči nebo se neotíráte o polštář. Je krásně černá a řasy již po první vrstvě vypadají pěkně. Kartáček má lehce zahnuté štětiny, které jsou takové ty klasické, ne silikonové. Řasy zahustí, oddělí, prodlouží, neslepuje a řekla bych, že i natočí, zkrátka vše, co bych od řasenky chtěla. Ani po 3 měsících používání není řasenka vyschlá, či nějak hutnější. Můžete ji sehnat za nějakých 100 Kč, což je prostě paráda, na to, jaká je to skvělá řasenka. Určitě ji doporučím vykoušet. Jen tedy doufám, že ji mají stále v prodeji, teď jsem neměla moc možnost to sledovat :).


BEZ ŘASENKY


JEDNA VRSTVA ŘASENKY


DVĚ VRSTVY ŘASENKY


POHLED Z BOKU



8 comments :

  1. tyjo mega dobrý výsledek :)

    ReplyDelete
  2. Od Essence jsem nikdy řasenku neměla, ale asi zkusím :)

    ReplyDelete
  3. Ja uz asi 6 let pouzivam rasenku od essence, kupuju i jiny, ale k tyhle se vzdycky vratim.. Neni to primo tahle lash princess, ale asi si ji taky koupim :) vzdycky Tvoje rasy obdivuju! :D krasa :)

    ReplyDelete
  4. WOW! Dělá krásné řasy:) Na těch fotkách to je nanesené v jedné vrstvě?:0

    http://letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. tuhle řasenku jsem dneska sehnala kauflandu za 95kč

    ReplyDelete

Děkuji moc za všechny komentáře :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...